- 21 Temmuz 2020
- 5.327
- 9.270
- 148
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
Merhaba benim 5 haftalık düşüğüm ve bir de kimyasal gebeliğim oldu.şimdi yine çocuk düşünüyoruz ve yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.illa gebeliği öğrendikten sonra mı bu ilacı kullanmam gerek. ya da şöyle diyim test pozitifse doktora danışmadan kullanabilir miyim? bir zararı olur mu?
dimi canım ya sen çok iyi biliyorsun. güle güle taşı çocuğunu. eleştiri yapacağına adam gibi cevap vermeyi öğren ya da yapmaGebelik bu can taşıyorsunuz bir hekime görünmeden hareket etmeniz çok yanlış.
doktorlara randevu bulunmadığı için olabilir mi bayan çok bilmiş anlamadıysan yorum yapma ikileDoktora neden danışmak istemiyorsunuz onu anlamadım testi pozitif görür görmez doktora gitseniz mesela daha güvenli olmaz mı?
İmkanınız varsa özele gidin ama kafanıza göre yapmayın derimdoktorlara randevu bulunmadığı için
tamam teşekkürlerİmkanınız varsa özele gidin ama kafanıza göre yapmayın derim
Gayet düzgünce uyarıda bulunmuş alınacağınız ve gerileceğiniz bir durum yok. İlacı doktora danışmadan kullanmayın çok yan etkisi vardimi canım ya sen çok iyi biliyorsun. güle güle taşı çocuğunu. eleştiri yapacağına adam gibi cevap vermeyi öğren ya da yapma
siz düzgünce yazı görmemişsiniz o halde. "hareket etmeniz çok yanlış" demiş ki; hareket eden yok? yanlış veya doğru diye bir şey sormadım. "bence zararlı olur" ya da " olmaz" bunun gibi bir cevap düzgün olur. ya da sizin son cümleniz gibi bir cümle de olurdu. can taşıyoruz bilmem ne diye kelimeler kullanmak ahkam kesmekten başka bir şey değil. kaç yaşında kadınlara bunu mu anlatcamGayet düzgünce uyarıda bulunmuş alınacağınız ve gerileceğiniz bir durum yok. İlacı doktora danışmadan kullanmayın çok yan etkisi var
Ben yumurta çatlaması için iğne kullandım ve dr yumurtan çatladıktan sonra yani iğneden 36 saat sonra ilişki gününden itibaren duphaston içmemi söyledi progesteron içinmiş. Yani pozitif görmene gerek yok yumurtan çatladıktan sonrada içmeye başlıyabilirsin.Merhaba benim 5 haftalık düşüğüm ve bir de kimyasal gebeliğim oldu.şimdi yine çocuk düşünüyoruz ve yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.illa gebeliği öğrendikten sonra mı bu ilacı kullanmam gerek. ya da şöyle diyim test pozitifse doktora danışmadan kullanabilir miyim? bir zararı olur mu?
Bana da bildirimin yarım yamalak gelmiş insan yerine koymuş insan gibi cevap vermişim sana anlayana. neyse ki yemişsin banını cevaplarını begenmedigin konuyu açmayacaksın o zaman mutsuzzdoktorlara randevu bulunmadığı için olabilir mi bayan çok bilmiş anlamadıysan yorum yapma ikile
Ah canımımiçi sen mutsuzsun sanırım beni de kendin gibi sanıyorsun inşallah mutluluğu bir gün yakalarsınBana da bildirimin yarım yamalak gelmiş insan yerine koymuş insan gibi cevap vermişim sana anlayana. neyse ki yemişsin banını cevaplarını begenmedigin konuyu açmayacaksın o zaman mutsuzz
Hiç hoş değil bu tavırların cidden hiç bir art niyet içermeyen cevabımı aldın nerelere getirdin. Sence gerçekten bu benim mutsuzluğum mu? Kime doldun da bana patladın bilmiyorum ama böyle gardını alıp savaş boyalarını sürüp sağa sola ateş saçma. Bu platformda şu durumu yaşadığım ilk kişisin mesela. Yanlış anlayıp saydırdıgın yetmemiş hala da kendince çabalıyosun şuan.Ah canımımiçi sen mutsuzsun sanırım beni de kendin gibi sanıyorsun inşallah mutluluğu bir gün yakalarsınfark ettiysen o yazıyı hak etmediğini düşünerek hemen düzenleyip bende sana insanca yazmıştım lakin beni an be an takip eden şahıs şikayette bulunmuş. keşke bana cevap verebilme yeteneğini gösterseydi daha memnun olurdum :) başkalarına yazılan yazı üzerinden faydalanmak biraz ilginç.yine de beni takip etmeye devam etsin
bebeğim niye uzatıyorsun ki? tamam teşekkürler yazıp geçmişim. ilginç bir arkadaş da şikayet etmiş eski yazılanı öyle görmüşsün. şuan neyi neden çabalıcam sen benim tanıdığım biri değilsin ki? :) bence tanımadığın insanlara mutsuz yaftasını yapıştıran biri mutsuzdur kendi şahsi fikrim. ne savaşı ne diyorsun film mi çekiyoruz ki :) bu platform savaş alanı değil lütfen tatlımHiç hoş değil bu tavırların cidden hiç bir art niyet içermeyen cevabımı aldın nerelere getirdin. Sence gerçekten bu benim mutsuzluğum mu? Kime doldun da bana patladın bilmiyorum ama böyle gardını alıp savaş boyalarını sürüp sağa sola ateş saçma. Bu platformda şu durumu yaşadığım ilk kişisin mesela. Yanlış anlayıp saydırdıgın yetmemiş hala da kendince çabalıyosun şuan.
Tatlım bebeğim? Çok sevimlisin cidden nasıl da güzel tatlı tatlı laf sokuyosun:) eski yazılanı biri sana verdiğim cevabı beğenince gördüm. Tanımadıgı insanlara mutsuz diyen mutsuzdur peki haklısın, peki gayet düzgünce verdiğim cevaba bayan çok bilmiş ikile diye cevap veren nedir? İlk tartışmamı kendi seviyemde biriyle yapmak isterdim sizi mahallenize alalımbebeğim niye uzatıyorsun ki? tamam teşekkürler yazıp geçmişim. ilginç bir arkadaş da şikayet etmiş eski yazılanı öyle görmüşsün. şuan neyi neden çabalıcam sen benim tanıdığım biri değilsin ki? :) bence tanımadığın insanlara mutsuz yaftasını yapıştıran biri mutsuzdur kendi şahsi fikrim. ne savaşı ne diyorsun film mi çekiyoruz ki :) bu platform savaş alanı değil lütfen tatlım
Doğru bildiniz ben sizinle aynı seviyede değilim hadi iyi gecelerTatlım bebeğim? Çok sevimlisin cidden nasıl da güzel tatlı tatlı laf sokuyosun:) eski yazılanı biri sana verdiğim cevabı beğenince gördüm. Tanımadıgı insanlara mutsuz diyen mutsuzdur peki haklısın, peki gayet düzgünce verdiğim cevaba bayan çok bilmiş ikile diye cevap veren nedir? İlk tartışmamı kendi seviyemde biriyle yapmak isterdim sizi mahallenize alalımiyi geceler tatlı bayan
Onu şu sayfaya girip okuyan herkes anlayacaktır canım merak etmeDoğru bildiniz ben sizinle aynı seviyede değilim hadi iyi geceler
ha bu arada tamam teşekkürler yazıp düzenlediğim yazıyı şimdi ayrı olarak eklemişler. ilk yazdığımı düzenlemiştir yanlış yaptığımı düşünerek kim neye inanmak istiyorsa ona inansın. hiç fark etmez.herkes okusun hiç fark etmez. dikkat çekmeye çalışman benim üzerimden ilginç oldu ama devam edin çekebilirsiniz :)Onu şu sayfaya girip okuyan herkes anlayacaktır canım merak etme
Bu kadar art niyetli olmana mı şaşırayım, kendini bu kadar önemsemene mi şaşırayım.. Yahu ben niye dikkat çekmeye çalışayım sen kimsin de senin üzerinden çekmeye çalışayım? Ay bu nedir ya nereye düştüm ben ay bi susar mısın artık gerçektenha bu arada tamam teşekkürler yazıp düzenlediğim yazıyı şimdi ayrı olarak eklemişler. ilk yazdığımı düzenlemiştir yanlış yaptığımı düşünerek kim neye inanmak istiyorsa ona inansın. hiç fark etmez.herkes okusun hiç fark etmez. dikkat çekmeye çalışman benim üzerimden ilginç oldu ama devam edin çekebilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?