Progestan...yardim lutfen

-Lavinia

...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
3.675
4.207
83
Merhabalar ben nisan ayinda progestan kullandim 10 gun kadar 13uncu gun yani 1mayista adet oldum..28 mayista olmam gerekirken olmadim 26 mayista sivi kahverengi akinti daha sonraki gunler camur gibi leke oldu .adet olmadim .sizce bu ilac etkilemis olabilir mi gebelik belirtileride var test konusunu karistirmak istemiorum hafif cizgi ciktiydi ama onu cikmamis kabul ederek soruyorum...
Bel agrim mide yanmam kasik agrim mevcut onceden batmalar da oluyordu. Uyku istegimde var belirti saymiyorum...sizce durum nedir progestan adet duzensizligivyada bu gibi belirtiler yaparmi?(1mayista adet olmustum .progestani sadece 10 gun kullandim.13uncu gun adet oldum)

hayır etkilemez.
zaten gebelik testinde çıkan silik çizgi pozitif oluyor yok sayamazsın.
lekelenmen olduysa kanda baktır, düşük riski sonuçta.

Ben progestan etkilermi diye merak ettim sadece teste gelince kanda gormeden inanmadim icin yok sayiyorum hani bazen hcgde dalgalanma olurmus test hafifde olsa cizgi cikarmis oyuzdenyok sayiyorum emin olmadan umutlanmak istemiorum.suan hic lekelenmem yok.dusunuorum annemde bana hmaileyken ustune gorme yasamis bana sende yasamis olabilirsin dedi.bilmiyorum istebu progestan etkilermi onu merak ettim.
hayır etkilemez.
zaten gebelik testinde çıkan silik çizgi pozitif oluyor yok sayamazsın.
lekelenmen olduysa kanda baktır, düşük riski sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…