• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan yapar mı??

mvkrnlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
545
5
96
Muğla
kısaca anlatmak gerekirse pcos var bende.
ilaçsız adet olmuyorum nerdeyse...
ayın 4ünde progestan içmeye başladım adet olmak için bugün adet
oldum..lacım daha bitmedi ki
dr.bitince 2-3gün içinde olursun demiştide..
korkulacak bi durum var mı sizce

o ilacı bilmyrm da kokrkacak bişi yok sanırım olmazsan tekrr doktora git canım..

banada doktorum progestan verdi yanlız 5 gün günde 2 defa kullan dedi kutuda 30 adet ilaç var,benim de kafam karıştı acaba 15 gün dedi de ben mi yanlış anladım diye.siz kaç gün kullanıyorsunuz?

banada doktorum progestan verdi yanlız 5 gün günde 2 defa kullan dedi kutuda 30 adet ilaç var,benim de kafam karıştı acaba 15 gün dedi de ben mi yanlış anladım diye.siz kaç gün kullanıyorsunuz?

ben 10 gün kullanıyorum.günde 1tane..adet olabilmek için.
önceden farlutal kullanıyordum
normalde ilaç bitttikten 2-3gün sonra olurdum bu sefer ilaç bitmeden adet oldum ve korktum
bu arada kutuda benimde 30tane var..her dr.farklı veriyo duruma göre.düşük için günde 3tane veriyolar mesela.
yanlış anlamamışsındır:34:

yok canım bende her ay kullanıyorum bu ilacı.ilk kullandığımda ilaç biter bitmez olmuştum.ama geçen ay ilaç bittiği halde olmamıştım kesin hamileyim dedim ama malesef.bakalım şimdi progestana yeni başladım ne olacak görecem.

yok canım bende her ay kullanıyorum bu ilacı.ilk kullandığımda ilaç biter bitmez olmuştum.ama geçen ay ilaç bittiği halde olmamıştım kesin hamileyim dedim ama malesef.bakalım şimdi progestana yeni başladım ne olacak görecem.

hayırlısı olsun canm ya..
bendede hiç olmamıştı.hep bitince olurdum.
bide beni merak ettiren normal adetmiş gibi olmadım.çok yoğundur özellikle 2.günüm
ama bu sefer günlük ped kullandım yalnızca.ve 3gün sürdü ilk günü biraz kan geldi diğer günler akıntıyla karışık bi sıvı..
aklım karıştı.geçen ay bugün adet olmuştum.
bekliyorum.hakkımızda hayırlısı.

yok mu fikri olan arkadaşlar...umut dünyası işte:14::14::14::14::14::14:
beklemek çelişkide kalmak..umudu umutsuzluğa kaptırmak çok zor..

hayır canım ben hem adet oldum hemde bebeğimin tutunmasını sağladı korkma bebek varsa tutunmasını yoksa adet olmanı sağlıyor

hayır canım ben hem adet oldum hemde bebeğimin tutunmasını sağladı korkma bebek varsa tutunmasını yoksa adet olmanı sağlıyor

onu biliyorum..tuhaf olan henüz ilacımın bitmemiş olması ve şekli.
normalde adetlerim yoğun geçer bu sefer günlük ped kullandım sadece.ve sadece biraz kan geldi diğer 2gün
kahverengi akıntıydı 3günde bitti.
seninde bebeğin hayırlı olsun kucağına alırsın inşallah.takip ediyordum seni bi ara sonra kayboldu görmedm

Back