• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan ve lekelenme

eessrraa123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2025
4
0
1
27
Merhaba arkadaşlar 6 haftalık gebeyim progestan kullanmaya başladım 1 haftadır kullanıyorum ve 1 haftadır kahverengi akıntım oluyor ilaçtan olma ihtimali var mı doktorum aktif bir kanaman yok dedi bu durumu yaşayan var mı

İçeride kalan eski kan varsa onu temizliyordur kanama alanın yoksa, problem yapma, progestan temizlik işi yapıyor bı nevi, zamanla geçer, benim 6da basladi 9.haftada bitmişti, 13.haftada bırakmıştım.sanirim progestani, kırmızı kanama olursa yine sorarsın doktora danirşirsin, onun dışında sıkıntı yapma akıntında biraz artar normal bı süreç

İçeride kalan eski kan varsa onu temizliyordur kanama alanın yoksa, problem yapma, progestan temizlik işi yapıyor bı nevi, zamanla geçer, benim 6da basladi 9.haftada bitmişti, 13.haftada bırakmıştım.sanirim progestani, kırmızı kanama olursa yine sorarsın doktora danirşirsin, onun dışında sıkıntı yapma akıntında biraz artar normal bı süreç
Evet kirmizi kanama olmadı hiç çok şükür çok teşekkür ederim yorumunuz için 🌼

Back
X