Sevimsizpamukseker Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 813 25 24 22 Eylül 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #1 Folik asit içiyordum leklenme kahverengi akıntı olunca doktor progestan verdi bir sabah bir akşam içilecek dedi ama ben filo asitte içiyorum
Folik asit içiyordum leklenme kahverengi akıntı olunca doktor progestan verdi bir sabah bir akşam içilecek dedi ama ben filo asitte içiyorum
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 24.210 88.123 22 Eylül 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #2 İçilir. Doktorunuza hiçbir şey sormuyorsunuz ama siz aklınıza takılanları sorsanız ya
Sevimsizpamukseker Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 813 25 24 22 Eylül 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #3 Orangegreysky .!.: İçilir. Doktorunuza hiçbir şey sormuyorsunuz ama siz aklınıza takılanları sorsanız ya Genişletmek için tıkla... İnanki aklıma gelmiyor o an
Orangegreysky .!.: İçilir. Doktorunuza hiçbir şey sormuyorsunuz ama siz aklınıza takılanları sorsanız ya Genişletmek için tıkla... İnanki aklıma gelmiyor o an
Sevimsizpamukseker Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 813 25 24 22 Eylül 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #4 Orangegreysky .!.: İçilir. Doktorunuza hiçbir şey sormuyorsunuz ama siz aklınıza takılanları sorsanız ya Genişletmek için tıkla... Arkasından içebilir miyim yarım saat sonra mi içiyim
Orangegreysky .!.: İçilir. Doktorunuza hiçbir şey sormuyorsunuz ama siz aklınıza takılanları sorsanız ya Genişletmek için tıkla... Arkasından içebilir miyim yarım saat sonra mi içiyim
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 24.210 88.123 22 Eylül 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #5 Sevimsizpamukseker .!.: Arkasından içebilir miyim yarım saat sonra mi içiyim Genişletmek için tıkla... Hiçbir ilacı peş peşe içmeyin, bi şey olur diye değil ama birbirlerinin etkisini azaltabilen ilaç riskini ortadan kaldırmak için. Yarım saat koyun evet
Sevimsizpamukseker .!.: Arkasından içebilir miyim yarım saat sonra mi içiyim Genişletmek için tıkla... Hiçbir ilacı peş peşe içmeyin, bi şey olur diye değil ama birbirlerinin etkisini azaltabilen ilaç riskini ortadan kaldırmak için. Yarım saat koyun evet
partalina_ dceke 💙 Kayıtlı Üye 12 Kasım 2021 3.523 4.340 22 Eylül 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #6 Sevimsizpamukseker .!.: Folik asit içiyordum leklenme kahverengi akıntı olunca doktor progestan verdi bir sabah bir akşam içilecek dedi ama ben filo asitte içiyorum Genişletmek için tıkla... Folik asit bi vitamin takviyesi, progestan ise bir hormon.. ikisi başka şeylere yarıyor zaten ihtiyaç olmasa doktor vermezdi canım
Sevimsizpamukseker .!.: Folik asit içiyordum leklenme kahverengi akıntı olunca doktor progestan verdi bir sabah bir akşam içilecek dedi ama ben filo asitte içiyorum Genişletmek için tıkla... Folik asit bi vitamin takviyesi, progestan ise bir hormon.. ikisi başka şeylere yarıyor zaten ihtiyaç olmasa doktor vermezdi canım