- 12 Nisan 2020
- 22
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi neslihanka
Geçmiş olsun canım doktorunu ara idrar yolu iltihabı da olabilirmerhaba arkadaşlar ben 7+3 haftalik hamileyim kahverengi lekelenmem oldugu icin doktor progestan 200mg fitil olarak verdi 2 haftadir kullanıyorum ama kullanmaya başladığımdan beri afedersiniz sari sumuk gibi akintim oluyo. beyaz puturdu gelmesi normal diye okudum ama bu sari akıntı normal mi acaba bilgisi olan varmi
Hamileliğimin başında benimde kahverengi akıntım oldu progestan kullandım akıntım sarıya döndü yaklaşık 3 hafta sarı akıntım geldi sonra tamamen kesildi canımmerhaba arkadaşlar ben 7+3 haftalik hamileyim kahverengi lekelenmem oldugu icin doktor progestan 200mg fitil olarak verdi 2 haftadir kullanıyorum ama kullanmaya başladığımdan beri afedersiniz sari sumuk gibi akintim oluyo. beyaz puturdu gelmesi normal diye okudum ama bu sari akıntı normal mi acaba bilgisi olan varmi
ya öyle mi gercekten oyleyse rahatlayabilirim.bende burda oyle yazılar okudum ki suan cok stres oldum gerçekten degerlerime yüksek yazanlar oldu kötü oldumHamileliğimin başında benimde kahverengi akıntım oldu progestan kullandım akıntım sarıya döndü yaklaşık 3 hafta sarı akıntım geldi sonra tamamen kesildi canım
Gönlünü ferah tut stres yapma hiç sarı akintidan da korkma . Sormak istediğin birşey olursa her zaman yazabilirsinya öyle mi gercekten oyleyse rahatlayabilirim.bende burda oyle yazılar okudum ki suan cok stres oldum gerçekten degerlerime yüksek yazanlar oldu kötü oldum
cok teşekkür ederim yaGönlünü ferah tut stres yapma hiç sarı akintidan da korkma . Sormak istediğin birşey olursa her zaman yazabilirsin
Progestanin renginden kaynaklanyor o..turuncuya yakn bi sari..norml bncemerhaba arkadaşlar ben 7+3 haftalik hamileyim kahverengi lekelenmem oldugu icin doktor progestan 200mg fitil olarak verdi 2 haftadir kullanıyorum ama kullanmaya başladığımdan beri afedersiniz sari sumuk gibi akintim oluyo. beyaz puturdu gelmesi normal diye okudum ama bu sari akıntı normal mi acaba bilgisi olan varmi
kasinti varmiydiGönlünü ferah tut stres yapma hiç sarı akintidan da korkma . Sormak istediğin birşey olursa her zaman yazabilirsin
Kaşıntı yoktu kaşıntı ve koku varsa büyük ihtimalle mantar enfeksiyonudur doktora görünmekte fayda var öyleyse fitil verir geçerkasinti varmiydi
mesaj attim doktora gynolomexin fitil aldemis ama gebekikte kullanimi c kategorisi sakincaliymisHamileliğimin başında benimde kahverengi akıntım oldu progestan kullandım akıntım sarıya döndü yaklaşık 3 hafta sarı akıntım geldi sonra tamamen kesildi canım
Doktor bunu bilmiyor mu da al diyor güvendiğiniz bir eczacı varsa ona danışın isterseniz . İki hafta once bende de olmuştu kaşıntı ve yanma doktor mantar dedi bır fitil yazdı içinde 3 adet var iki tane kullandım üçüncüye gerek kalmadan çok şükür geçti ama bilmiyorum Türkiye de var mı ben yurtdisindayimmesaj attim doktora gynolomexin fitil aldemis ama gebekikte kullanimi c kategorisi sakincaliymis
sirkeli suyla dusta yikadim suan rahatladimDoktor bunu bilmiyor mu da al diyor güvendiğiniz bir eczacı varsa ona danışın isterseniz . İki hafta once bende de olmuştu kaşıntı ve yanma doktor mantar dedi bır fitil yazdı içinde 3 adet var iki tane kullandım üçüncüye gerek kalmadan çok şükür geçti ama bilmiyorum Türkiye de var mı ben yurtdisindayim
İnşaallah en kısa sürede geçirirsin canımsirkeli suyla dusta yikadim suan rahatladim
suyu bikacgundur az iciyorum onu artirip gunluk bikackez camasir degisimi ve sabah aksam sirkeye devam edip sonuca gore gecmezse ilaca basvuracahim suan asiri kasinti yok sukur sirke toparladi
memorial hastaneleri uzmani da sirkeli suyu oneriyor o videoyu da izleyince icim rahatladi