PROGESTAN NEDIR KI¿

merhabalar benim son 3 aydır adetim hep gecikiyor ve adetten 1 hafta 10 gün önce bel ve kasık ağrılarım başlıyo geçen ay adetim 4 gün geçti adet günümde de test yapmıştım ve çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. 4 gün sonra aşırı derecede kanamam ve ağrım oldu. özellikle sağ tarfımda bıçak batması gibi belimde de aynı şekilde doktor kan testi yaptı, hormonlarda biraz dengesizlik var dedi. bana folikasit ve progesteron verdi. adetinin 10 günü kullanmaya başlayacaksın dedi. 24 nisandan bu yana kullanıyorum günde iki tane bu ilacı kullanıp da hamile kalan varmı ? okuduğum birçok yerde hamileliği kolaylaştırdığı yazıyo ama bilmiyorum lütfen bir akıl ver çok fazla da yan etki yapıyo bana doktor katlanıcaksın yapacak bir şey yok dedi. adet olursan 3. günü tekrar gel dedi. ilacı kullandığım anda hamileliğin tüm belirtilerini hissediyorum nolur bana yardımcı olun

Mrb.. bn kaldm o hapla hamile hmde 2.kullamdgmda

inşallah bende kalırım. ama şunu sorucam kullanmaya başladıktan sonra mı yoksa bir kere adet görüp ondan sonra yeniden başladığında mı ?

adetm 25gun geckmşti doktr söktrcü içn progestn vrdi 2-3gne sökldü snra bu hapı kullanmya devm etcksn dedi bkre dha kullndm yanlz hap 26-28gnde adet gördürü ayda adet oldm hapı yne kullandm bidada adet görmedm ck sukr. Hapı bıraktktan snra 10gun içnde adet olmzsan byk ihtmlhamilesndr

merhaba kızlar ben adetın 21 gunu progesterona baktırdım 1.04 cıktı ve doktor progestan basla dedı fakat basladıgım gun adetın baslagıcına denk geldı 10 gun kullanıcakmısım bırde adetın 5 6 7 8 9 gunude klomen verdı hem klomen hemde progestan kullanılırmı bır arada ve 2 sorumda adetın ılk gunu basladım ya progestana baslnırmı

Arkadaşlar merhaba. Ben aranıza yeni katıldım. 2 senelik evliyim. 6 aydır bebek istiyoruz. Tsh ım 4.5 çıkmıştı 2.5 düşürdük. İlaca devam ediyorum biraz daha düşmesi için. Adetimin 21. günü Progesteron testi 6.8 çıktı. Adetlerim düzenlidir ancak yumurtlama düzensizliği varmış. Bundan sonra ki aşamada neler olacak bilmiyorum. Bu konuda fikir verecek olan var mı? Şuan adetime 2 gün var doktor hasta olunca gel dedi. Keşke hasta olmasam da gitmek zorunda kalmasam

Son düzenleme:
kzılar bende çatlatma iğnesinden sonra progestan verdi ara lekelenmeler var bugün iğnenin 16. günü, gebelik yok ise eğer bu ilaç adeti engeller mi

kzılar bende çatlatma iğnesinden sonra progestan verdi ara lekelenmeler var bugün iğnenin 16. günü, gebelik yok ise eğer bu ilaç adeti engeller mi
progestan kullanıldığında regl olunamıyor nedense , en azından bende öyle ilacı bırakınca anında regl görmüştüm. 16. gün olduğuna göre yarın gündüz kan testi yaptır sonuç kesinleşsin. değilsen ilacı bırakırsın

teşekkr ederim cnm cevabın için.. 3 gün önceki kan sonucum 15 idi. bugün ki 5 çıkttı malesef kimyasal (( bunun artık yükselme ihtimali yok di mi

teşekkr ederim cnm cevabın için.. 3 gün önceki kan sonucum 15 idi. bugün ki 5 çıkttı malesef kimyasal (( bunun artık yükselme ihtimali yok di mi
15 çıkan ilacın etkisidir büyük ihtimalle o 5 e düşmüş vücudun ilacı geç atıyor demektir. regl olmadan ümidini yitirme diyeceğim. sen yinede olumsuz diye düşün yükselme ihtimali başka bir gebelik varsa olur geç dllenme gibi. sen progestanı bırak artık

bırakrım canım.. çatlatma iğnesinin 14. günü degerim 15 çıkmıştı. bugün 17. günü tekrar verdim kan malesef 5 cıktı çok umutlanmıstım cok üzüldüm.. hayırlısı ne yapalım

Arkadaşlar bu progestanı bana da verdi doktor. Aşağıdan kullanıcan dedi. Vajinadan mı demek istedi acaba. Reçetede ağızdan alınır dedi. Çok aklıma takıldı. Yarın sorcam arıyıp ama bilemedim. Siz nerenizden alıyonuz bu ilacı ?

vajinadan cnm.. evet benm de reçetede ağız yazıyo ama özlllkle doktorum alttan kullanmam gerek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…