- 24 Aralık 2014
- 191
- 63
- 36
-
- Konu Sahibi yazkizim88
Himm anladim bana hap seklinde oyle hamile kalan var mi acaba biloyr msn
canım onun hamılılege bı etkısı yok hamılılık olusursa tutunması ıcın rahım duvarını kalınlastırıyor her kadın yumurta urettıkten sonra dogal olarak bu hormanı salgılıyor hamılelık olusmazsa azlıyorHimm anladim bana hap seklinde oyle hamile kalan var mi acaba biloyr msn
ben progestan kullandım 1 ay ertesi ay hamile kaldım canım.Selam kizlar doktor bana doktor gecen ay yumurtami buyutmek icin igne verdi e2 degerimde 2000'lerde cikti cok umutluyduk catlatma ignesi bile vermedi 21.gunumde adet oldum ki hic o kadar erken olmazdm doktor progestan verdi bi rahatsizlik ismi soyledi ama hatirlamiyorum boyle bi durum yasayip progestanla hamile kalan var mi¿
Cok sevindim ins bende kalirim kendilignden mi hamile kaldin yoksa klomen falan mi kullandinben progestan kullandım 1 ay ertesi ay hamile kaldım canım.
kendiliğinden hiç beklemediğim anda hamile kaldım canım progestan kullandığım ay rahim filmide çektirdim canımCok sevindim ins bende kalirim kendilignden mi hamile kaldin yoksa klomen falan mi kullandin
Ben rahim filmini 1 yil once yapti4dim tupler acik cikti insallah progestanla kalirimkendiliğinden hiç beklemediğim anda hamile kaldım canım progestan kullandığım ay rahim filmide çektirdim canım
inşallah canım benim. güzel haberlerini bekliyorumBen rahim filmini 1 yil once yapti4dim tupler acik cikti insallah progestanla kalirim
Insallah cnm sagol bu mubarek gunde Allah dualarimizi kabul etsin insallahinşallah canım benim. güzel haberlerini bekliyorum
amin canım inşallahInsallah cnm sagol bu mubarek gunde Allah dualarimizi kabul etsin insallah
Bu ay dogum kontrol hapi verdi kist olusmus diye gelecek ay tutar insallahamin canım inşallah
Insallah cok sevindim umut oldunuz bana Allahim hayirlisiyla bana da nasip etsin insallahMrb.. bnde önce rabbimin izniyle so rada ğrogestanla hamile kaldm adetm 25gun geckmşti doktr söktrcü içn progestn vrdi 2-3gne sökldü snra bu hapı kullanmya devm etcksn dedi bkre dha kullndm yanlz hap 26-28gnde adet gördürüo. O ayda adet oldm hapı yne kullandm bidada adet görmedm ck sukr. Hapı bıraktktan snra 10gun içnde adet olmzsan byk ihtml hamilesndr
Amin insallah.. Ama bırkma dsrm hapını duzenli saati saatine alInsallah cok sevindim umut oldunuz bana Allahim hayirlisiyla bana da nasip etsin insallah