Progestan nasıl kullanılır

hanpare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
206
61
98
Merhaba kızlar ilk gebeliğim ve bu ilaç yazıldı, vajinal yoldan kullanmamın daha iyi olacağını söyledi doktorum.Bu tür şeylerle yeni yeni karşılaşıyorum ben daha önce ne fitil ne bu tarz ilaçları vajinal yoldan kullanmadım.Kullanandan da bilgi almadım.Nasıl kullanacağımı bilmiyorum haliyle.. nasıl kullanacağım ben bunu alttan içeri nasıl yollancak ? Geri çıkmaz mı ? Kusura bakmayın açıkça sorduğum için,sora sora tecrübe ediniliyor yanlış yapmak istemem. Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilir mii ve kullananlar faydasını veya zararını gördü mü yazar mısınız

Ben faydasini gordum ve goruyorumda cok şükür benim onceki kullandigim fitillerden aparat vardi onu kullaniyorum onla ittiriyorum iceri. Ama siz parmağınızla biraz ileri dogru ittirin biraz cokerek yapinca daha kolay ittiriliyomus. Kimisde yattigi yerden bacaklarini hafif bukerek koyuyor. Fitili koydukdan sonra bi yarim saat hic kalkmadan yatın cunku fitil akma yapiyor. Sonrasinda aksa bile sorun olmaz ozellikle tuvalette minik minik dustugunu gorursunuz korkmayin ilac fayda ediyor fazlasi düşüyor. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…