• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Progestan kullanıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sena0603

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
1
2
1
25
Merhaba doktor beni gebeliğe hazırlıyor ve adet düzensizliğim için tedavi görüyorum bunun için Progestan verdi bana kullanıyorum Progestanla hamile kalabileceğimi söyledi ve ben bu ilacı kullandığımdan beri sağ yumurtlıgım da sancı oluyor ara ara bıçak gibi saplanıyor bilgisi olan var mı.?

Progestan yumurtlama falan yapmaz ama gebelik oluşursa gebeliğin tutunmasına yardımcı olur kendi kendinize yumurtluyorsanız sorun yok ama yumurtlama için kullanılmıyor onun için Baska bişe kullanmak gerek

Merhaba doktor beni gebeliğe hazırlıyor ve adet düzensizliğim için tedavi görüyorum bunun için Progestan verdi bana kullanıyorum Progestanla hamile kalabileceğimi söyledi ve ben bu ilacı kullandığımdan beri sağ yumurtlıgım da sancı oluyor ara ara bıçak gibi saplanıyor bilgisi olan var mı.?
Merhaba tedavinizi anlatırmısınız rica etsem ne sorun vardı bu ilacı verdi adetin kaçıncı günü başladınız ilişki günlerindede kullanılıyor mu?

Back
X