Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaşlar... Ben 5 yıllık evliyim. Bende pko var ve hamile kalamıyorum. Geçenlerde uzun süren kanamam için doktorum bana progestan verdi. Azönce minik bir araştırma yaptım hamile kalmayada yardımcı oluyomuş sanırım. Varmı aranızda ilacı kullanıp kalan??** inşaAllah bu konu uğurlu gelir isteyen herkeslere Allahım
Canım ben kullandim klomenden sonra catlatma ignesi oldum sonra porgestanla ovitrella kullandim ve simdi hamileyim galiba tam net pazartesi şuan kanda da idrarda da var ama genede korkuyorum acaba boş gebelik mi dış gebelik mi diye umarım gerçek gebelikdir umarım sende de işe yarar Allah'ın iznliye
Senden de Allah razı olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana insAallah sağlıkla hayırla gelir bebeğim ve insAllah hayırlısıyla sizlerde nasip olur aminn