Progestan kullanımı

atesbocegi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
50
4
Arkadaşlar merhaba. Bugün bebeğimizin ilk ultrason görüntüsünü aldık :) biraz lekelenmem vardı Onun için bir kutu bitene kadar progestan kullanmamı söyledi doktor. Ama ağızdan değil vajinadan. Hayatınıza normal şekilde devam edin dedi. Heyecandan sormayı unutmuşum doktoruma acaba progrstan kullanırken cinsel ilişkiye girilebiliyomu. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar benimle paulaşırlarsa çok sevinirim

Canım ben de lekelenme için ağızdan Progestan kullandım. İlaçtan dolayı değil ama lekelenme, kanama varken ilişki düşük riskini artırır. Doktor söylemişti

ben 16 haftama kadar plasentamin asagida olmasindan dolayi duphaston kullandim ama hap seklinde.progesteronmus buda.kesein tutunmasini destekliyomus.ama biz cinsel ilişkiden hep korktukda yapmadik bebegimiz icin herseye katlaniriz yeterki o iyi olsun bence sakinmaniz daha iyi olurdu

Benımde dr yasaklamıstı 3tane vajınadan kullnuyodum suanda ıgnesını kullnuyorm rısklıyse dıkkt et canım

Canm bn de Protestan kullandım 3 ay lekelenmeler oldu Protestan kullanırken bana yasaklamıştı doktor bir dahaki gittiğinde mutlaka sor bende çekiniyordum soramamıştım ama sor önemli bunlar

merhaba kızlar ben adetın 21 gunu progesterona baktırdım 1.04 cıktı ve doktor progestan basla dedı fakat basladıgım gun adetın baslagıcına denk geldı 10 gun kullanıcakmısım bırde adetın 5 6 7 8 9 gunude klomen verdı hem klomen hemde progestan kullanılırmı bır arada ve 2 sorumda adetın ılk gunu basladım ya progestana baslnırmı

canım ben 3 ay kullandım ama hep ağızdan aşşağıdan sürekli kullanmak alerji filan yapar mikrop kaparım die kullanmadım çünki ben en ufak bişeyde alerji dökerim mantar olur oyuzden en sağlıklısı ağızdan almak bence ama yine sen bilirsin yanlız bendede lekelenme olduğu için ilişki yasaktı nezman progestan bitti 3. ayını bitirdin ozman ilişki dedi

Merhaba arkadaşlar ben doğuda görev yaptığım için doktora gidemiyorum progestan 100mg kullanıyorum hem çocuk için hem adet olmak için ayın birinde adet oldum 15.günü içmeye başladım günde 3 tane daha ilaç bitmeden 22 sinde adet oldum tekrar günde 3 tane aldığım için miki erken oşdum acaba bi bilen var mı arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…