• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan kullanımı

PINAR3498

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
186
Puanlar
303
Arkadaşlar pkolyum geç adet oluyorum doğum kontrol hapı kullanmıyorum geçince tarlusal alıyorum sizce progestan mı kullanmalıyım her ay progestan kullanan varmı?
Adeti düzenler mi?
En hafif adet düzenleyici hangisi?

Arkadaşlar pkolyum geç adet oluyorum doğum kontrol hapı kullanmıyorum geçince tarlusal alıyorum sizce progestan mı kullanmalıyım her ay progestan kullanan varmı?
Adeti düzenler mi?
Pko geçici bişey değil. Kilo sorunun varsa kilo ver hemen düzene giriyo

Adeti düzenler mi?

Katiliyorum 4 kilo verdim ben hemen etki etti yani

Bende pkoluyum. Kilo verdim ve soğan kürü yaptım bu şekilde yendim. Progestanı bana dr vermişti ama ben bir ay kullandım bir daha kullanmadım. Hormon veriyorlar sonuçta.. faydalı olduğını düşünmüyorum hiç sevemedim. Ben yediğime dikkat ettim fazla kilom vardı onları verdim ve soğan kürü yaptım bu şekilde pkoya savaş açtım ve her defasında bu şekilde yeniyorum cok şükür.. önce ideal kiloya inmeli doğal yöntemler kullanılmalı kızlar benim tecrübem bu şekilde

Çok sağolun arkadaşlar

Back