- 5 Aralık 2016
- 35
- 12
- 30
-
- Konu Sahibi Evhamkralicesi
Merhaba, gebelikte lekelenme yaşayan o kadar çok kişi var ki normal karşılanıyor. Progestan düzenli kullanımda 1-2 güne geçecektir merak etme. Kanama için değil genel olarak bir sorun olmayacağı anlamına gelmez demek istemiş bence. Yani hayat öyle yarın kime ne olacak belli değil gibi düşün. Kanama kırmızıya dönerse riskli, kahverengi devam ediyorsa ve sadece leke olarak geliyorsa sorun olacağını sanmıyorum.Merhaba herkese. Bugün gebeliğimin 12. Haftası ve 2 gün önce hafif bir lekelenmem oldu. Bugün doktor kontrolüne gittiğimde epey yoğun pembemsi bir leke ile karşılaştım. Doktor hem karından hem de vajinal muayene etti. Herşeyin yolunda olduğunu söyledi,bebekle ilgili veya plasenta ile ilgili bir sorun olmadığını,lekelenmenin sebebini yorulmuş olabileceğime bağladı. Çok gezme yat dinlen dedi. Sorun neyden kaynaklı olabilir dediğimde net bir cevap alamadım malesef. Sadece yorulmuş olabilirsin,bu yüzden olmuştur diye geçiştirdiancak ben de ultra evhamlı bir insan olduğum için tatmin olmadım. Lekelenmem hala devam ediyor,tedbir amaçlı progestan kullan 1 ay sonra kontrole gel diye çağırdı. Ama bir sorun olursa (fazla kanama vs gibi) beni ara dedi. Şuan bebekle ilgili herşey normal ama bu bir sorun olmayacağı anlamına gelmiyor tarzında konuştu. İçime su serpecek yorumlara ihtiyacım var. Bu arada doktorum Beylikdüzü Medilife hastanesi,Selda Hanımoğlu. Bugün kendisine ilk defa gittim,enerjisinden hoşlandım kendisinde devam etmeyi düşünüyorum.
Çokkk teşekkür ederim,valla yüreğime su serptiniz biraz da olsa. Doktor çok Arafta konuştu,dinlenmeniz uygun olur vs diyor. Ben de kendimi yedim bitirdim. Bakalım bu gece progestana başlayacağım. Umarım işe yarar. Yalnız doktor ne kadar dinlenmem gerektiğine dair bişey söylemedi. Acaba bir doktora daha mı gitsem diye düşünmeden edemiyorum.Merhaba, gebelikte lekelenme yaşayan o kadar çok kişi var ki normal karşılanıyor. Progestan düzenli kullanımda 1-2 güne geçecektir merak etme. Kanama için değil genel olarak bir sorun olmayacağı anlamına gelmez demek istemiş bence. Yani hayat öyle yarın kime ne olacak belli değil gibi düşün. Kanama kırmızıya dönerse riskli, kahverengi devam ediyorsa ve sadece leke olarak geliyorsa sorun olacağını sanmıyorum.
Bende 5.haftada oldu lekelenme progestan verdi. Evden çalışıyorum dedim, rapor almama gerek var mı diye sordum. Gerek yok kendini zorlayacak hareketler yapma, yorulma dedi. 1 hafta evden çıkmadım normal evde günlük hayatıma devam ettim. Bir sıkıntı olmadı çok şükür şu an 14 haftalığız. İçiniz rahat edecekse yine gidin tabi başka doktora da insan rahatlamak istiyor ☺ Progestan başlar başlamaz bitti benim lekelenmeler. Vajinal kullandım 10.haftaya kadar devam ettirdi.Çokkk teşekkür ederim,valla yüreğime su serptiniz biraz da olsa. Doktor çok Arafta konuştu,dinlenmeniz uygun olur vs diyor. Ben de kendimi yedim bitirdim. Bakalım bu gece progestana başlayacağım. Umarım işe yarar. Yalnız doktor ne kadar dinlenmem gerektiğine dair bişey söylemedi. Acaba bir doktora daha mı gitsem diye düşünmeden edemiyorum.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim gerçekten. Haftalarımız yakınmışBende 5.haftada oldu lekelenme progestan verdi. Evden çalışıyorum dedim, rapor almama gerek var mı diye sordum. Gerek yok kendini zorlayacak hareketler yapma, yorulma dedi. 1 hafta evden çıkmadım normal evde günlük hayatıma devam ettim. Bir sıkıntı olmadı çok şükür şu an 14 haftalığız. İçiniz rahat edecekse yine gidin tabi başka doktora da insan rahatlamak istiyor ☺ Progestan başlar başlamaz bitti benim lekelenmeler. Vajinal kullandım 10.haftaya kadar devam ettirdi.
Ne demek rica ederim , biliyorum o stresleri o yüzden olumlu birşeyler duymak çok güzel geliyor ☺ Sayfada Anne grupları var hangi ay doğum olacaksa ona göre grubu takip edebilirsin tavsiye ederim orda herkes aynı zamanlarda fikir alışverişi çok güzel oluyor. Ben Antalya'dayım MedicalPark hastanesine gidiyorum. Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimizYorumunuz için çok teşekkür ederim gerçekten. Haftalarımız yakınmışbana da yalnızca kendini yorma dinlen dedi. Oluk oluk bir lekelenmem yok,ara ara olup kesiliyor. Umarım benimki de hızlıca geçer. Siz hangi doktora gidiyorsunuz
Amin amin inşallah..böyle gruplar olduğunu bilmiyordum hemen bakacağım çok teşekkür ederimNe demek rica ederim , biliyorum o stresleri o yüzden olumlu birşeyler duymak çok güzel geliyor ☺ Sayfada Anne grupları var hangi ay doğum olacaksa ona göre grubu takip edebilirsin tavsiye ederim orda herkes aynı zamanlarda fikir alışverişi çok güzel oluyor. Ben Antalya'dayım MedicalPark hastanesine gidiyorum. Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
Teşekkür ederim cevap içinilk haftalar lekelenmeler bende de vardı o zaman rapor alıp yattım ama sonrasında 37 haftaya kadar çalıştım zaten 37+4 te doğum yaptım rahat olun kendinizi yormayın
Ben bulamadım oraları ya,nerden bakıyoruz acemiyim birazSanırım ekim oluyor senin de bende orada aktifim 2023 Ekim Annelerine gel bekleriz
Paylaşamıyormuşum baktım ama sanırım buldun mesajını gördüm oradaBen bulamadım oraları ya,nerden bakıyoruz acemiyim biraz
Buldum buldum şimdi yorum attım,hadi bakalımPaylaşamıyormuşum baktım ama sanırım buldun mesajını gördüm orada
Çok kişide oluyor lekelenme, hamilelik boyunca yaşayanlar bile var ama tabi takibi lazım riskli durumunu doktor bilir. Her zaman olandan farklı renkte ve yoğunlukta olursa doktorunuzla iletişime geçin. Geçer inşallah kısa zamandaMerhaba bendede beş altı haftaligim bendede aynı durumlar var kese kalp atışına alttan bakmayalim diye bakmadı doktor hafif pembe ve kahve akıntılar geliyor acile gittim progestan fitil verdi iki gündür kullaniorum ama kesilme olmadı inşallah bişey olmaz doktor böyle şeyler oluyor yüzde doksan beş normal şeyler falan dedi bilemiorum tedirginim
Şuan ne durumdasınızMerhaba bendede beş altı haftaligim bendede aynı durumlar var kese kalp atışına alttan bakmayalim diye bakmadı doktor hafif pembe ve kahve akıntılar geliyor acile gittim progestan fitil verdi iki gündür kullaniorum ama kesilme olmadı inşallah bişey olmaz doktor böyle şeyler oluyor yüzde doksan beş normal şeyler falan dedi bilemiorum tedirginim
Merhaba şuan ne durumdasınız ? Herhangi bir aksilik olmadıysa inşallah doğumda yakındıMerhaba herkese. Bugün gebeliğimin 12. Haftası ve 2 gün önce hafif bir lekelenmem oldu. Bugün doktor kontrolüne gittiğimde epey yoğun pembemsi bir leke ile karşılaştım. Doktor hem karından hem de vajinal muayene etti. Herşeyin yolunda olduğunu söyledi,bebekle ilgili veya plasenta ile ilgili bir sorun olmadığını,lekelenmenin sebebini yorulmuş olabileceğime bağladı. Çok gezme yat dinlen dedi. Sorun neyden kaynaklı olabilir dediğimde net bir cevap alamadım malesef. Sadece yorulmuş olabilirsin,bu yüzden olmuştur diye geçiştirdiancak ben de ultra evhamlı bir insan olduğum için tatmin olmadım. Lekelenmem hala devam ediyor,tedbir amaçlı progestan kullan 1 ay sonra kontrole gel diye çağırdı. Ama bir sorun olursa (fazla kanama vs gibi) beni ara dedi. Şuan bebekle ilgili herşey normal ama bu bir sorun olmayacağı anlamına gelmiyor tarzında konuştu. İçime su serpecek yorumlara ihtiyacım var. Bu arada doktorum Beylikdüzü Medilife hastanesi,Selda Hanımoğlu. Bugün kendisine ilk defa gittim,enerjisinden hoşlandım kendisinde devam etmeyi düşünüyorum.