- 5 Aralık 2016
- 35
- 12
- 30
- Konu Sahibi Evhamkralicesi
Merhaba herkese. Bugün gebeliğimin 12. Haftası ve 2 gün önce hafif bir lekelenmem oldu. Bugün doktor kontrolüne gittiğimde epey yoğun pembemsi bir leke ile karşılaştım. Doktor hem karından hem de vajinal muayene etti. Herşeyin yolunda olduğunu söyledi,bebekle ilgili veya plasenta ile ilgili bir sorun olmadığını,lekelenmenin sebebini yorulmuş olabileceğime bağladı. Çok gezme yat dinlen dedi. Sorun neyden kaynaklı olabilir dediğimde net bir cevap alamadım malesef. Sadece yorulmuş olabilirsin,bu yüzden olmuştur diye geçiştirdi ancak ben de ultra evhamlı bir insan olduğum için tatmin olmadım. Lekelenmem hala devam ediyor,tedbir amaçlı progestan kullan 1 ay sonra kontrole gel diye çağırdı. Ama bir sorun olursa (fazla kanama vs gibi) beni ara dedi. Şuan bebekle ilgili herşey normal ama bu bir sorun olmayacağı anlamına gelmiyor tarzında konuştu. İçime su serpecek yorumlara ihtiyacım var. Bu arada doktorum Beylikdüzü Medilife hastanesi,Selda Hanımoğlu. Bugün kendisine ilk defa gittim,enerjisinden hoşlandım kendisinde devam etmeyi düşünüyorum.