progestan kullananlara bir soru

arkadaşlar benimde çok uzun zamandır kasık ağrım vardı sanki oraya bıçak saplanır gibi canım gidiyordu ama adetlerim düzenliydi bi kaç aydır kasığımdaki ağrı gitti ama adetlerim düzensizleşti 6 gün regl oluyordum gerisi kahverengi akıntı şeklinde 15 gün boyunca adet gördüğüm oldu tabiii pedler yüzündende 3 ay filan hep mantar olduum onu saymıyorum bilee işeknce gibi ....en son bu ay 18 gün adet görünce dr gittim rahim duvarı kalınlaşması olduğunu söyledi progestoran ilacını verdi adetin bittikten snra 15.gün sabah akşam bu ilacı 10 gün boyunca kullan dedi ben ilacı almaya başladım ve bende aşırı başdönmeleri ve 2 kerede bayılma yaşadım bunun üzerine dr tekrar gidip anllattım ilacımı değişitirdi bunuda 5 gün kullanıcaksın dedii ilacım bitti ama kasığımda berbat bi ağrı vaaar ilk zamanlar yaşadığım ağrı gibii edet sancısı değil ama onu biliyorum .... aranızdaa ilaçla ilgili bi baş dönmesii yada rahim duvarı kalonlaşması gibi bi rahtsızlık yaşayan varmı acaba

Merhaba doktorum bi ilaç yazdı 5 gün kullan dedi sonra Protestan yazdı adet olursan 3 ncü gün gelin yok olmazsan 8 nisanda gel dedi ben sabırsızlık var bende baş donmesi baş Ağrı'sı ve bazen yorgunluk var test yaptık ama negatif çıktı gecen ay 10 da adet oldum sizce bu ay tedaviden dolayı kaçta adet olmam gerekiyor ve bu ilaç yumurtaları catlatıyormu

Benim yumurtam adete 5 gün kala büyüdü ancak.çatlama iğnesi verdi.birde adet olmayım 5 gün sonra döllenme olursa tutunamaz diye protestan verdi.12 gün sonra kanda haktır yoksa protestan bırak.bir haft içinde adet olursun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…