Arkadaşlar ben klomen tedavisi görüyorum çatlatma iğnesinden sonra doktorum progesteran yazdı bana. 10 gün kullandım ve paket bitti 2 gün önce. Eğer gebe değilsem kaç gün içinde adet olmam gerektiğini bilen var mı? Dizlerim çok kötü ağrıyor ağrı kesici almak istiyorum ama eğer gebeysem diye tereddüt ediyorum...
Arkadaşlar ben klomen tedavisi görüyorum çatlatma iğnesinden sonra doktorum progesteran yazdı bana. 10 gün kullandım ve paket bitti 2 gün önce. Eğer gebe değilsem kaç gün içinde adet olmam gerektiğini bilen var mı? Dizlerim çok kötü ağrıyor ağrı kesici almak istiyorum ama eğer gebeysem diye tereddüt ediyorum...
arkadaşlar progestan kullandıktan sonra adet erken mi olur yoksa biraz dahamı geç olur???? kafam karıştı bu ilacı kullananda KULLANMAYAN da yorum yapıyo kimisi erken kimisi geç olur dio kullananlar lütfen bilgi verirmisiniz.:uhm:
peki ede hap bittikte ora adet acıları başldımı dyd beim hap bitmede bir gü öce başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?