Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay gerçekten öyle bıktım3 kere don değiştiriyodum günde. Nefret etmiştim. Sabır
Fitil zaten çok akıyor iğneler ve diğer hormon ilaçlarıda akıntıya sebep oluyorKızlar merhaba 11inde transfer oldum ama aşırı akıntı oluyor su gibi progestan fitil kaynaklı mı acaba yaşayan var mı? Günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum resmen rahatsız ediyor.
Doğurunca geçiyor. DayanınAy gerçekten öyle bıktım
12. Hafta sonrası başka dertlerim olur herhlde ya doğursamda bitseDoğurunca geçiyor. Dayanın
Hareket etmeye başlıyor ya, ah o dönem harika. Doğunca zaten harika. Sağlıkla gelsin inşallah12. Hafta sonrası başka dertlerim olur herhlde ya doğursamda bitse
Benim transferim de 12'sinde oldu! Allah'ım güzel sonuçlar nasip etsin. Evet fitilden kaynaklanıyor. Bir şey sormak istiyorum. Fitilin ilk günlerinde rahim yolu normaldi ancak şimdilerde çok dar ve kalın. Kullanan herkeste mi böyle? Yoksa tutmadığını falan mı işaret eder diye korkuyorum açıkçası.Kızlar merhaba 11inde transfer oldum ama aşırı akıntı oluyor su gibi progestan fitil kaynaklı mı acaba yaşayan var mı? Günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum resmen rahatsız ediyor.
Amin inşallah canım benimde öyle zor itiliyorum saat gelince strese giriyorum resmenEvet fitilden oluyor. Ben de 12'sinde transfer oldum.
Benim transferim de 12'sinde oldu! Allah'ım güzel sonuçlar nasip etsin. Evet fitilden kaynaklanıyor. Bir şey sormak istiyorum. Fitilin ilk günlerinde rahim yolu normaldi ancak şimdilerde çok dar ve kalın. Kullanan herkeste mi böyle? Yoksa tutmadığını falan mı işaret eder diye korkuyorum açıkçası.
İlacın özelliği o zaten ben de 2 sene aralıkla hamile kaldım düşük riski için rahimi sıkı tutuyo o sebeple inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızEvet fitilden oluyor. Ben de 12'sinde transfer oldum.
Benim transferim de 12'sinde oldu! Allah'ım güzel sonuçlar nasip etsin. Evet fitilden kaynaklanıyor. Bir şey sormak istiyorum. Fitilin ilk günlerinde rahim yolu normaldi ancak şimdilerde çok dar ve kalın. Kullanan herkeste mi böyle? Yoksa tutmadığını falan mı işaret eder diye korkuyorum açıkçası.