• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PROGESTAN KULLANANLAR YARDIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cccct

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
24
5
16
28
Kızlar 7 gün önce doktora gittim doktor yumurtlama görünüyor dedi. Bugün tekrar gittim yumurta çatlamış dedi ve progestan ve coraspin verdi. 2 hafta sonrada gebelik testi yap dedi. Ama ameliyata gideceği için çok fazla soru soramadım. Bu ilacı neden verdi. Ayrıca Doktor yaptığı kontrollerde gebelik olup olmadığını göremiyor mu?

Kızlar 7 gün önce doktora gittim doktor yumurtlama görünüyor dedi. Bugün tekrar gittim yumurta çatlamış dedi ve progestan ve coraspin verdi. 2 hafta sonrada gebelik testi yap dedi. Ama ameliyata gideceği için çok fazla soru soramadım. Bu ilacı neden verdi. Ayrıca Doktor yaptığı kontrollerde gebelik olup olmadığını göremiyor mu?
Canım yumurtlaman olmuş yani bugün yarın döllenme olabilirsiniz.bugun ile birlikte . Bugünden başlayıp 2 gün ara ile ilişkiye gir.dokrorunun verdiği bu ilaçta bebeğin tutunamasini kolaylaştıracak.yani gebelik ihtimalini arttıracak.Hakkinda hayırlısı olsun canım🥰

Nasıl yap dedi ultrasona tutmadım hamile oyoiğini görmesi gerek. Onları verdiğine göre hamile olmalısın. Ben 5 haftalık hamileyim. İlk bebeğimin kalbi durdu 2. Hamilelik için onları vardi kullanıyorum. Bişey soracam ne zamandır kullanıyorsun. Benim 3. günüm. 3 gündür bişey yoktu şuan başım çok dönüyordu ilk kez oldu varmı öyle bi belirtisi?

Nasıl yap dedi ultrasona tutmadım hamile oyoiğini görmesi gerek. Onları verdiğine göre hamile olmalısın. Ben 5 haftalık hamileyim. İlk bebeğimin kalbi durdu 2. Hamilelik için onları vardi kullanıyorum. Bişey soracam ne zamandır kullanıyorsun. Benim 3. günüm. 3 gündür bişey yoktu şuan başım çok dönüyordu ilk kez oldu varmı öyle bi belirtisi?
Ben bugün başladım canım. Henüz bi etkisini görmedim. Sabah akşam bi tane şeklinde verdi bana. Ultrasona bakmadı. çatlama olup olmadığına baktı sadece. Gebelik var yada yok demedi. Bu verdiğim ilaçları kullan 2 hafta sonra gebelik testi yap dedi sadece. 1,5 senedir bekliyorum o yüzden çok heyecanlıyım☹️

Canım yumurtlaman olmuş yani bugün yarın döllenme olabilirsiniz.bugun ile birlikte . Bugünden başlayıp 2 gün ara ile ilişkiye gir.dokrorunun verdiği bu ilaçta bebeğin tutunamasini kolaylaştıracak.yani gebelik ihtimalini arttıracak.Hakkinda hayırlısı olsun canım🥰
Yumurtlamayı 7 gün önce gittiğim kontrolde görmüştü ama canım. Bugün gittiğim kontrole kadar dediğin gibi yaptık. Bugün gittiğimde yumurtan çatlamış dedi işte ve bu ilaçları verdi. Araştırdım genelde hamile olanlar kullanıyormuş. Ufacık pirinç tanesi kadar ihtimal bile heyecanlandırıyor artık beni :(

Yumurtlamayı 7 gün önce gittiğim kontrolde görmüştü ama canım. Bugün gittiğim kontrole kadar dediğin gibi yaptık. Bugün gittiğimde yumurtan çatlamış dedi işte ve bu ilaçları verdi. Araştırdım genelde hamile olanlar kullanıyormuş. Ufacık pirinç tanesi kadar ihtimal bile heyecanlandırıyor artık beni :KK43:
Canım bu ilaç bebeğin tutunamasini kolaylaştırıyor.evet genelde hamileler kullanır.bende kullanıyorum.ama bir tanıdığım ilişki sonrası kullanıyordu ve kaldı.Allah naisl eder İnslallah.Gun aşırı devam ♥️

Progestani hamilelik zamanımda vermişti benim doktorum düşük olmasın diye bebeğin tutulmasını destekliyor ancak coraspini başka bir kadindogum doktoru vermişti ve benim doktor sakin bunu kullanma demisti kan sulandirici neden bunu vermiş ki dedi iptal etmiştim kullanmayı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Progestani hamilelik zamanımda vermişti benim doktorum düşük olmasın diye bebeğin tutulmasını destekliyor ancak coraspini başka bir kadindogum doktoru vermişti ve benim doktor sakin bunu kullanma demisti kan sulandirici neden bunu vermiş ki dedi iptal etmiştim kullanmayı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Umarım bende testte pozitifi görebilirim 2 hafta sonra ☹️ Teşekkür ederim 🙏🏻

Size düşük riskiniz olduğu için verilmiş,progestan sadece düşük önlemek için değil gebelik olursa tutunması için ve eğer gebelik yoksada adet gelmesi için içilir adet düzenler binevi.

benim
ilk gebeligim olü dogumla sonuclandi ikincide nerdeyse gebelik susesince kullandim hic oyle bi etkisi falan olmadi

Kuzucum yumurtalıklarına bakmış yumurtan gelişmiş belli ki 1 gün var 1 gün yok olarak değerlendir kuzucum progestanı döllenme olursa embriyonun tutunması için vermiş kuzum coraspirin de kan sulandırıcı kan akışını hızlandırıyor ki embiriyoya kan gitsin bende kullanıyorum ikisinide
Gebelik görmesi için rahme bakması lazım gebelik olsa bile kese 5 6 haftadan önce pek görünmüyor
Horman tahlili yaptırmadı mı kuzum sana bakmıştır kan değerlerine hamile olmadığından emindir

Hap olarak mı kullanıyorsun kuzum

Yumurtlamayı 7 gün önce gittiğim kontrolde görmüştü ama canım. Bugün gittiğim kontrole kadar dediğin gibi yaptık. Bugün gittiğimde yumurtan çatlamış dedi işte ve bu ilaçları verdi. Araştırdım genelde hamile olanlar kullanıyormuş. Ufacık pirinç tanesi kadar ihtimal bile heyecanlandırıyor artık beni :KK43:
canım daha önce düşük oldu mu? Ben 2 düşükten sonra hamileliği düşündüğün andan itibaren ecopirin başlamıştım hamilelikle birlikte ise hem kan sulandırıcı ilaca devam hemde oksapar 4000 başlandı ama benim pıhtılaşmam var onunla alakalıydı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :)

Back