Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba dusuk riskimden dolayi progestan 200 gr yumusak kapsul kullanmami soyledi doktor fakat vajinal olarak almam gerekiyormus ilaci vajinal nasil kullanicam nereye koycam pek anlamadim ben cahilce birseyde yapmak istemiyorum yardim edin lutfen
Merhaba.ben tek parmak eldiveni kullanıyorum.orta parmağımla nereye kadar gidiyorsa ittiriyorum.sonuçta vajinal muayenede spekulum ile bakıyorlar.onun uzunluğunu düşünürsek parmak uzunluğu tehlikesiz)
Merhaba dusuk riskimden dolayi progestan 200 gr yumusak kapsul kullanmami soyledi doktor fakat vajinal olarak almam gerekiyormus ilaci vajinal nasil kullanicam nereye koycam pek anlamadim ben cahilce birseyde yapmak istemiyorum yardim edin lutfen
düşük tehlikem var demiştiniz benimde var ama kanamam yok sizde kanama var mi nasıl anladınız kansanız mo var doktor bana pregeston testi yaptı çok düşük çıktı bebek düşer dedi