PROGESTAN KULLANANLAR VE HAMILELIK

ELIF SEZEN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
14
7
1
34
Kızlar merhaba.
Progestan hapı kullanıyorum bırakalı 10 gün oldu regl dönemimde geciktiği için bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm :) tabi koşa koşa hemen kan tahlili yaptırmaya gittim fakat sağlık ocağındaki hemşire kullanılan progestan ilaçları bazen yanlış sonuçlar verebilir fazla beklentiye girme diyince canım sıkıldı tabi ister istemez benim gibi böyle bir durum yasayan oldu mu hiç aranızda lütfen cvp yazın sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim progestan gercekten yanlis sonuc verir mi gebelik testinde ?

test yaptılar mı? İlk defa duyuyorum böyle bişey bi bilgim yok

test yaptılar mı? İlk defa duyuyorum böyle bişey bi bilgim yok
Kan verdim bugün 2 gün sonra sonucu çıkacakmış. Kullanilan progestan tahlil sonuçlarını etkileyebiliyormus hamile olmasan bile beta yuksek çıkabilir dedi hemşire. bende şaşırdım erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm ama. Kafam karıştı iyice

benim de 2.günüm..5.gün ben de evde test yapmayı düşünüyorum ama benim de aradığım cevap buydu..progestan iğne oluyorum gün aşırı ve günde 3 kez de ..jinadn alıyorum.bu etkiler mi ben de çok merak eidyorum..

Canım bildiğim kadarıyla progestan iğneleri sonucu etkileyebiliyor çünkü o iğnenin içinde hcg hormonundan varmış öyle biliyorum ama hapı da aynı etkiyi yapar mi acaba ? Kan testim cıktı bu arada beta hcg 1226 sizce durum nedir ?

canım ben değerleri ne yazık ki net bilemiyorum.henüz hakim değilim.. başka arkadaşlar cevaplar umarım ..umarım herşey yolundadır.

Bende progestanı hap seklinde kullanıyorjm.Bugün bigeli 6 gün oldu adet olmadım.Kan tahlili yaptirdım bügün ve maalesef negatif çıktı.Doktorum 10 gün dolar da adetin gelmezse tekrar test yap dedi.Bu arada bu değere göre hamilesiniz tebrik ederim.Çünkü 0 ile 5 arası olan değerler negatif olarak kabul edililiyo.Sizinki baya yüksektabi ki doktorjnuz en dogru bilgiyi vericektir.Progestanın hcg yi etkiledigini düşünmüyorum

Bende 10 gün sonunda öğrenmiştim sonucumu ,siz de tekrarlayin mutlaka Allahım isteyen herkese nasip etsin inş hepimiz için dua ediyorum hep. Doktorumla tlfnda görüştüm bu sonuçlarla gebe olduğumu söyledi cmt kontrole gidicem kismetse saglik ocağındaki hemsire aklimi biraz karistirdi acaba mi diye işte

Amin çok teşekkür ederim.Sizin adınıza çok sevinfkm.Rabbkm sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah.

Progestan bittikten 10 gün sonra ögrenmişsiniz hamile olduğunuzu.Peki hic adet belirtjleriniz olmus muydu.Yani adet olacakmıs gibi karın agrınız felan.Benimde ilaç biteli bugün 10 gün oldu adet olmadım ama karnım her an olacakmışım gibi ağrıyor göğüslerimde acıyor ama bunlar her ay adetime 1 hagta kala felan oluyordu.

Karın ağrılarından ziyade daha çok kasıklarımda batmalar çok oluyordu ve göğüs uclarim inanılmaz agriyordu. Ve birde sık idrara gidip gelme artmıştı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…