• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan kullananlar ? Tuhaf bir soru oldu ama 🤦‍♀️

Bende iki düşük yaptım şimdi tekrar tedavi görüyorum inşallah bende güzel sonuçlar alırım inşallah sende sağlıkl kucağına alırsın
Amin inş 3.hamileliğim de iğne güzel ilerliyordu ama ikizdi birde rahimde hematom oluşmuştu

Ya ilk fitili iterken bi sertlik şiş bir şey var ama afedersiniz 2 cm sonra boşluk hissi gibi anlamadım yani hem şişlik var Hemde boşluk hangisini baz almalıyım ben
Orta parmak en dibe gidene kadar biseye carpmayacak gibi düsün. Ama daha erkense senin için belki daha rahim yukarı cekilmemistir. Teorinin özünde o varmıs

Orta parmak en dibe gidene kadar biseye carpmayacak gibi düsün. Ama daha erkense senin için belki daha rahim yukarı cekilmemistir. Teorinin özünde o varmıs
Ekim ayında elime birşey gelmişti gebe değilim olmadı dedim ve hamile olduğumu öğrendim daha sonra kimyasal oldu düşük yaptım bu teori tam olarak doğrumu bilmiyorum ama inş doğru değildir 😂

Back
X