• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan kullananlar ? Tuhaf bir soru oldu ama 🤦‍♀️

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.241
563
43
26
Kızlar bu ay femera ve ovitrelle kullandım iğnenin 6.günündeyim. Doktor Protestan da kullanmamı söyledi ve fitil olarak kullan dedi . Ben daha önce iki defa düşük yaptım 2.düşüğümde beta düşmeden 1gğn önce Protestan başlamıştım ama çok rahat ite bilmiştim fitili fakat bu son 2-3 gündür fitili itekleyemiyorum sanki oramda çok afedersiniz ama şiş bir şey var gibi. Bu normal mi ? Gebelik belirtisi olabilir mi

Şişlik varsa gebelik olmaz eliniz boşluğa gidiyorsa gebelik olur die bi yazı okumuştum

Bende aynı sekılde bu fitili kullanırken bunu merak edip googleden bakmıştım

Her vücut aynı olmayabilir bu kadar basit seylerı burdan değilde Google den araştırmalısınız .daha çok bilgi edinirsiniz . Tecrübe herkesınki aynı olmayabılır

Her vücut aynı olmayabilir bu kadar basit seylerı burdan değilde Google den araştırmalısınız .daha çok bilgi edinirsiniz . Tecrübe herkesınki aynı olmayabılır
Ya ben o elle kontrol olayını Ekim ayında yaptım o ay da yine ilaç ve iğne tedavisi olmuştum. Ama bende tam tersi oldu elime bir şey değdi falan dedim tamam negatif tutmadı meğer o ay hamileymişim ama düşük yaptım. İşte şimdi fitil de de aynısı olunca acaba benimle aynı şeyler yaşayan var mı diye merak ettim :-)

Ya ben o elle kontrol olayını Ekim ayında yaptım o ay da yine ilaç ve iğne tedavisi olmuştum. Ama bende tam tersi oldu elime bir şey değdi falan dedim tamam negatif tutmadı meğer o ay hamileymişim ama düşük yaptım. İşte şimdi fitil de de aynısı olunca acaba benimle aynı şeyler yaşayan var mı diye merak ettim :-)
Sizde de tersi olmuş demekki :) ınsallah hamilesinizdir ve sağlıkla kucağınıza alır yavrunuzun kokusunu içinize doya doya çekersiniz

Kızlar bu ay femera ve ovitrelle kullandım iğnenin 6.günündeyim. Doktor Protestan da kullanmamı söyledi ve fitil olarak kullan dedi . Ben daha önce iki defa düşük yaptım 2.düşüğümde beta düşmeden 1gğn önce Protestan başlamıştım ama çok rahat ite bilmiştim fitili fakat bu son 2-3 gündür fitili itekleyemiyorum sanki oramda çok afedersiniz ama şiş bir şey var gibi. Bu normal mi ? Gebelik belirtisi olabilir mi
Merhaba aynı durum bende de var korkulacak birşey yok normal dedi doktor

Ben sabah ve akşam 200mg Progesteron fitil kullanıyorum fitili koyunca yarım saat ayakların biraz havada kalsın ister istemez ilaç suyu felan geliyor ama normal önemli olan oraya zaten onun sıvısı gitmiş oluyor

Ben sabah ve akşam 200mg Progesteron fitil kullanıyorum fitili koyunca yarım saat ayakların biraz havada kalsın ister istemez ilaç suyu felan geliyor ama normal önemli olan oraya zaten onun sıvısı gitmiş oluyor
Ben 1 defa kullanıyorum uzanıyorum biraz ama ayaklarımı kaldırmamıştım öyle deneyeyim. Sizde mi tedavi görüyorsunuz hamilelik için

Ben 6+6 hamileyim hamileliğim ögrendiğim günden itibaren kullanıyorum. Benim durumum biraz sıkıntılı olduğu için kan sulandırıcı iğneler felan

Ben 6+6 hamileyim hamileliğim ögrendiğim günden itibaren kullanıyorum. Benim durumum biraz sıkıntılı olduğu için kan sulandırıcı iğneler felan
Anladım canım pıhtılaşma sorunu mu var ? Bende de aynı sorun var hamileliği öğrenince iğne hap tedavisi

Eklentiler

• IMG_1485.jpeg
    IMG_1485.jpeg
    200,1 KB · Görüntüleme: 7
Çok ilginc bisey ama bence bu teori doğrı. Fitili koyarken eline bisey gelmiyorsa gebelik var. Her gebeliğimde gerçekten bu oldu

Ben 3 düşük yaptım öncesinde kan pıhtılaşması sorunu yüzünden şimdi iğne ve aspirin ikisini de kullanıyorum
Bende iki düşük yaptım şimdi tekrar tedavi görüyorum inşallah bende güzel sonuçlar alırım inşallah sende sağlıkl kucağına alırsın

Çok ilginc bisey ama bence bu teori doğrı. Fitili koyarken eline bisey gelmiyorsa gebelik var. Her gebeliğimde gerçekten bu oldu
Ya ilk fitili iterken bi sertlik şiş bir şey var ama afedersiniz 2 cm sonra boşluk hissi gibi anlamadım yani hem şişlik var Hemde boşluk hangisini baz almalıyım ben

Back
X