Progestan Kullananlar Paylaşımda bulunabilir mi ?

oktor

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
98
28
18
Arkadaşlar merhaba, bugün doktor bana regl düzenleyici olarak Progestan verdi ve hamileliği kolaylaştırıcı olarak yardımcı ilaç dedi.. kullanan var mı ? bununla hamile kalan varmı ?paylaşımda bulunabilir mi ? teşekkürler..

Ben bi süre önce çok az adet oluyorum diye doktor hamile kalma istediğimi de göz önünde bulundurarak doğum kontrol hapı değil progestan vermişti, ben hamile kalmayı kolaştırdığını bilmiyordum kullandım ve o ay hamile kaldım ancak düşük yaptım. sonra 1 ay önce bi arkadaşıma doktorun hamile kalması için progestan verdiğini duydum. o arkadaşım kullandığı ay hamile kalmıştı. Ben tekrar doktora gittim evliliğimin üzerinden de 1 yılı geçmişti, bana da tekrar progestan verdi ancak adet günümü 1 gün geçti sabah idrar testi yaptım negatif çıktı anlamadım

hadi yaa, normalde ilaç düşük riskinide azaltıyormuş aslında öyle duydum bende bugün kullanmaya başladım umarım kalabiliim hamile

hadi yaa, normalde ilaç düşük riskinide azaltıyormuş aslında öyle duydum bende bugün kullanmaya başladım umarım kalabiliim hamile
Doğru ama ben hamile kaldıktan sonra kullanmamıştım daha

İnşallah hamile kalırsın rabbim hayırlısını nasip etsin.

arkadaşlar progestan göğüs ağrısı yapıyor mu????ben başladığım gün bende anında göğüs ağrısı başladı...bu normal mi???

hangi progestanı kullanıyorsunuz arkadaşlar.. ben 2 gün önce duphaston başladım. pko'luyum.uzun süre doğum kontrol hapı kullandım ben. oğlum doğduktan 6 ay sonra başlamıştım ve şu an 7 yaşında.1 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım.dr. düzenli adet görmem için duphaston verdi.
bir de nasıl kullanıyorsunuz? ben adetin 15. günü başladım.günde 2 defa sabah-akşam alıyorum.

merhaba kızlar ben adetın 21 gunu progesterona baktırdım 1.04 cıktı ve doktor progestan basla dedı fakat basladıgım gun adetın baslagıcına denk geldı 10 gun kullanıcakmısım bırde adetın 5 6 7 8 9 gunude klomen verdı hem klomen hemde progestan kullanılırmı bır arada ve 2 sorumda adetın ılk gunu basladım ya progestana baslnırmı

kızlar merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı kızlar benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

Slm arkadaşlar progestan bitmeden hasta olursam ne yapmam gerekiyor bi bilgisi olan var mı cevap verirmisinizz lütfen

Slm arkadaşlar progestan bitmeden hasta olursam ne yapmam gerekiyor bi bilgisi olan var mı cevap verirmisinizz lütfen
genelde doktorlar adett olunca ilacı kesın dıolar bende progestan kullanıyorum 15 gün lük 30 kapsül tam bitimi adet günüme denk gelio

Baş dönmesi yaptı mı sizde de.. şuan çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…