Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada kolaylastitir dedi bklm insallahhhbende bi düşük yaptığım için şuan dktr verdi
hadi yaa, normalde ilaç düşük riskinide azaltıyormuş aslında öyle duydum bende bugün kullanmaya başladım umarım kalabiliim hamileBen bi süre önce çok az adet oluyorum diye doktor hamile kalma istediğimi de göz önünde bulundurarak doğum kontrol hapı değil progestan vermişti, ben hamile kalmayı kolaştırdığını bilmiyordum kullandım ve o ay hamile kaldım ancak düşük yaptım. sonra 1 ay önce bi arkadaşıma doktorun hamile kalması için progestan verdiğini duydum. o arkadaşım kullandığı ay hamile kalmıştı. Ben tekrar doktora gittim evliliğimin üzerinden de 1 yılı geçmişti, bana da tekrar progestan verdi ancak adet günümü 1 gün geçti sabah idrar testi yaptım negatif çıktı anlamadım
Doğru ama ben hamile kaldıktan sonra kullanmamıştım dahahadi yaa, normalde ilaç düşük riskinide azaltıyormuş aslında öyle duydum bende bugün kullanmaya başladım umarım kalabiliim hamile
bende düzenleyici olarak kullanıyorum bide geebe kalmayı kolaylastırmak içinDoğru ama ben hamile kaldıktan sonra kullanmamıştım daha
genelde doktorlar adett olunca ilacı kesın dıolar bende progestan kullanıyorum 15 gün lük 30 kapsül tam bitimi adet günüme denk gelioSlm arkadaşlar progestan bitmeden hasta olursam ne yapmam gerekiyor bi bilgisi olan var mı cevap verirmisinizz lütfen
yapıyo uykuda yapıoBaş dönmesi yaptı mı sizde de.. şuan çok kötüyüm![]()
Merak ettim hamile kalabildiniz mi bu tedaviden sonragenelde doktorlar adett olunca ilacı kesın dıolar bende progestan kullanıyorum 15 gün lük 30 kapsül tam bitimi adet günüme denk gelio