Bende kullanıyorum kullanmanda bı sakınca yokkızlar7 haftalık hamileyim 3 gündür lekelenmem var.doktor progestan verdi.doktor sıkıntı olmadığını söyledi.sizce sorun olur mu?aranızda kullanan var mı acaba?
kızlar7 haftalık hamileyim 3 gündür lekelenmem var.doktor progestan verdi.doktor sıkıntı olmadığını söyledi.sizce sorun olur mu?aranızda kullanan var mı acaba?
6 hafta 3 gülük hamileyim spontan üçüz hamilelik yaşıyorum Progestan verdi doktor sadece bir gün kullandım ama bulantım arttı ve gözlerim kararmaya başladı o yüzden almıyorum her doktorun ayrı düşüğncesi var bu konuyla ilgili malum benimki üçüz olduğundan bir sürü doktor gezdim kimi kullan kimi kullanma dedi !!!
ben 5 haftalık hamileyim öğreneli 1 hafta oldu doktor bana düşük olmaması için önlem amaçlı progestan verdi 200 mg gunde bir adet dedi ilacı içtim ölüyorum sandım elim ayağım bosaldı bas donmesi ve asırı halsızlık uyku yaptı başka doktora gittim oda gunde üç kez 100 mg verdi bugun 100 mg ıctım sabah ve oğlen ama şimdi daha rahatım...
merhaba düşük riskinmi vardıda o ilacı verdi önlem olsun diyemi verdi acaba
bende pazartesi gidecegim doktora ilkdefa ne diyecek bilmiyorum keseyi görebildinizmi ultrasonla bakınca doktor anlayabiliyor degilmi normal bir gebelikmi diye
hcgdegerleriniz kaçta benim biraz düşük sanırım korkuyorum oyüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?