Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı yaptım ama aynayla bakınca orda görüyorum günde 3 tane kullanmam gerek acaba diğerini ağızdan mı alsam bilemedimben vajinal kullandım 2 aydan fazla. parmağımla itebişdiğim kadar itip bıraktım. aynayla bakmak hiç aklıma gelmedi![]()
teşekkür ederimmmBana doktorum nasıl kullanacağımı söylememişti kağıtta vajinal diyodu ama ben ağızdan aldım
Bende şuan kullanıyorum günde üç defa vajinal olarak alıyorum parmağınızla ittirebildiğiniz kadar ittirinMerhaba arkadaşlar progestanı vajinal olarak mı aldınız yoksa ağızdan mı ??? Ayna ile baktığımda fitili görüyorum sizce olmamışmıdır ağızdan mı almam gerekiyor???
İttirdim fakat aynayla baktığımda orda duruyordu umarım faydalı olurBende şuan kullanıyorum günde üç defa vajinal olarak alıyorum parmağınızla ittirebildiğiniz kadar ittirin
Bende ilk zamanlar çok rahat ittirebiliyordum ama son bir kaç gündür zorlanıyorum vajina içinde sanki bir şişlik var o yüzden daha ileri gidemiyor sanırım çoğu kişide bu sorun varİttirdim fakat aynayla baktığımda orda duruyordu umarım faydalı olur
Rahatca goruyorsan yeterince itememissindir. Canin aciycak diye dusunme sirtustu muayene pozisyonu al kendini kasmadan ittir. Icine girdigini hissediyosan tamamdir. Ben sanmiyorum gorebilecegini. Bende hic ayna ile bakmadim ama isaret parmagi kadar ittirdiysen gormenin mumkun oldugunu dusunmuyorumİttirdim fakat aynayla baktığımda orda duruyordu umarım faydalı olur
Dışarı çıkmadı ama ittirebildiğim kadar ittirdim ama ilk defa yapınca kprktumRahatca goruyorsan yeterince itememissindir. Canin aciycak diye dusunme sirtustu muayene pozisyonu al kendini kasmadan ittir. Icine girdigini hissediyosan tamamdir. Ben sanmiyorum gorebilecegini. Bende hic ayna ile bakmadim ama isaret parmagi kadar ittirdiysen gormenin mumkun oldugunu dusunmuyorum
Evet bende ittiremedim ve ben ilk defa deniyorumBende ilk zamanlar çok rahat ittirebiliyordum ama son bir kaç gündür zorlanıyorum vajina içinde sanki bir şişlik var o yüzden daha ileri gidemiyor sanırım çoğu kişide bu sorun var
Kendini kasmaman lazım canim yoksa zor gider rahat birakmalisinEvet bende ittiremedim ve ben ilk defa deniyorum
Denicem çok teşekkür ederimKendini kasmaman lazım canim yoksa zor gider rahat birakmalisin