progestan kullanan, adet düzensizliği olan ve hamile kalanlar?.

Ya gecen ay bnde kullndm brktktn üc gün snra adet grdm 10gun kullndm bnde fkt bignnerkn brkmsm yanlşlkla brakalı 6gun dha adet olmadm. Nrml aet gnmde dundu yne olmadm bgnde bse yk anlamadm ki ya

Ya gecen ay bnde kullndm brktktn üc gün snra adet grdm 10gun kullndm bnde fkt bignnerkn brkmsm yanlşlkla brakalı 6gun dha adet olmadm. Nrml aet gnmde dundu yne olmadm bgnde bse yk anlamadm ki ya
Birgünden birşey olacağını sanmıyorum benim son iki ilaç kala akıntı rengim kısmen değişmilti ama umarım herşey dilediğin gibi olur

Birgünden birşey olacağını sanmıyorum benim son iki ilaç kala akıntı rengim kısmen değişmilti ama umarım herşey dilediğin gibi olur
Amn insallah seninde. Nrmlde o hap btnce en gec 3-4gun snra adet olrsn demşti doktr 6gunnoldu tık yk tbi insallah hamileymdr ama deglsmde bian önce olaym ya

Amn insallah seninde. Nrmlde o hap btnce en gadet gec 3-4gun snra adet olrsn demşti doktr 6gunnoldu tık yk tbi insallah hamileymdr ama deglsmde bian önce olaym ya
Ben adet olduğuma inanamadım bi ara hatta bi beş on saniye bakakaldım doğru mu gördüm gerçekten adet miyim diye

Kızlar hapınızı bırkmayn bnce 1ay lullndm bu ilacı ve önce Allah ın iznyle tbi hamileym

merhaba kızlar ben adetın 21 gunu progesterona baktırdım 1.04 cıktı ve doktor progestan basla dedı fakat basladıgım gun adetın baslagıcına denk geldı 10 gun kullanıcakmısım bırde adetın 5 6 7 8 9 gunude klomen verdı hem klomen hemde progestan kullanılırmı bır arada ve 2 sorumda adetın ılk gunu basladım ya progestana baslnırmı

merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…