- Konu Sahibi sabahmeltemi
progestan verdi doktor bir de ne kadar kullanacağımı unuttum. 7 gun mu 10 gun mu bilen var mı? bırakınca adetımın 2. gunu gıdecekmısım bu ılac ne ıse yarıyor acaba? faydası olur mu? bebek ıstıyoruz pkos var .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
progestan verdi doktor bir de ne kadar kullanacağımı unuttum. 7 gun mu 10 gun mu bilen var mı? bırakınca adetımın 2. gunu gıdecekmısım bu ılac ne ıse yarıyor acaba? faydası olur mu? bebek ıstıyoruz pkos var .
tatlim ben progestanla hamile kaldim bana doktor adetimin 15 gununde baslayarak gunde bir keremi ikikeremi iciyosun 10 gun falan ama saglik ocanada gidip sorsan anlatiyolar tatlim
doktor aynı şekilde banada progestan verdi kullanmaya başlayalı ilk ayım bu. siz acaba kaçıncı ayınızda hamile kaldınız ve ilacı kullanmaya başlamadan önce adetleriniz düzenli miydi acaba ?
ben adet düzensizliğim oldugu için ve hamile kalmak istediğim için verdi ben ilk ayda hamile kaldım ama gün asırı ilişkiye girdim o birazda etkili olus olabilir
progestan hem adetini düzenler hem hamile kalmanı yumurtlamanı kolaylastırır hemde hamile kalıp kullansan bile bebişe hiç bir yan etkisi olmaz tatllım hatta hamilelere normalde bu ilacı düşük yapmasınlar diye veriliyor bence doktor en doru tedavi yöntemini kullanmıs bende bir hafta sonra doktora gidicem progestan kullanmak istedimi sölicem
hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin rabbim inşallah canım. bakalım ben ne kadar zamanda hamile kalıcam : )