• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

progestan ile hamile kalmam kolaylaşır mı?

sabahmeltemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
1.495
27
48
Aydın
progestan verdi doktor bir de ne kadar kullanacağımı unuttum. 7 gun mu 10 gun mu bilen var mı? bırakınca adetımın 2. gunu gıdecekmısım bu ılac ne ıse yarıyor acaba? faydası olur mu? bebek ıstıyoruz pkos var .

On gun kullanicaksin canim sonra 3,4 gun bekle regl olursun ikinci gunude gidersin doktora insallah hersey gonlunce olur

çok teşekkür ederimcanım standart 10 gun mu? ben sankı 7 gun mu duydum tam anlamamıstım.bu ılac ne ıse yarıyor pekı canım?glukofen de kullanıyorum aynı zamanda.

progestan verdi doktor bir de ne kadar kullanacağımı unuttum. 7 gun mu 10 gun mu bilen var mı? bırakınca adetımın 2. gunu gıdecekmısım bu ılac ne ıse yarıyor acaba? faydası olur mu? bebek ıstıyoruz pkos var .

ben gebe kaldığmda kullanmştm canm..
bebeğin daha iyi tutunması iiçn düşük yapmayı engelliyor

bu ilacı herkez kullanabiliyormu acaba ,benim sebepsiz infertile,değer kaç olunca doktor veriyor acaba,

Kizkar 15 aralikta hasta oldum ben gittim doktora hsg cekildi yumurta takibi yapti bu ay, gecen ay asilama oldugu icin buay bisey yapmadi doktor yumurtam 2.0 cm oldu ama progesteron hormonum 16.gunde 0.4 cikti cok dusukmus:..( ama doktorum bu konuda bisi demeden pregnyl catlatici igne yaptir yarin dedi bu ay ihtimal var mi. ?bu hormon dusuk diye gebelik sansi azsa neden catlatma ignesi kullaniorum. Bilgisi olan varmi. Igne sonrasinda da progestan vajinal alicam bu hormonu yukseltirmi

tatlim ben progestanla hamile kaldim bana doktor adetimin 15 gununde baslayarak gunde bir keremi ikikeremi iciyosun 10 gun falan ama saglik ocanada gidip sorsan anlatiyolar tatlim

tatlim ben progestanla hamile kaldim bana doktor adetimin 15 gununde baslayarak gunde bir keremi ikikeremi iciyosun 10 gun falan ama saglik ocanada gidip sorsan anlatiyolar tatlim

doktor aynı şekilde banada progestan verdi kullanmaya başlayalı ilk ayım bu. siz acaba kaçıncı ayınızda hamile kaldınız ve ilacı kullanmaya başlamadan önce adetleriniz düzenli miydi acaba ?

doktor aynı şekilde banada progestan verdi kullanmaya başlayalı ilk ayım bu. siz acaba kaçıncı ayınızda hamile kaldınız ve ilacı kullanmaya başlamadan önce adetleriniz düzenli miydi acaba ?

ben adet düzensizliğim oldugu için ve hamile kalmak istediğim için verdi ben ilk ayda hamile kaldım ama gün asırı ilişkiye girdim o birazda etkili olus olabilir
progestan hem adetini düzenler hem hamile kalmanı yumurtlamanı kolaylastırır hemde hamile kalıp kullansan bile bebişe hiç bir yan etkisi olmaz tatllım hatta hamilelere normalde bu ilacı düşük yapmasınlar diye veriliyor bence doktor en doru tedavi yöntemini kullanmıs bende bir hafta sonra doktora gidicem progestan kullanmak istedimi sölicem :21:

ben adet düzensizliğim oldugu için ve hamile kalmak istediğim için verdi ben ilk ayda hamile kaldım ama gün asırı ilişkiye girdim o birazda etkili olus olabilir
progestan hem adetini düzenler hem hamile kalmanı yumurtlamanı kolaylastırır hemde hamile kalıp kullansan bile bebişe hiç bir yan etkisi olmaz tatllım hatta hamilelere normalde bu ilacı düşük yapmasınlar diye veriliyor bence doktor en doru tedavi yöntemini kullanmıs bende bir hafta sonra doktora gidicem progestan kullanmak istedimi sölicem

hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin rabbim inşallah canım. bakalım ben ne kadar zamanda hamile kalıcam : )

Back