- 8 Kasım 2017
- 9
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi ecem su ecem
Merhabalar sitede yeniyim. 18 yaşındayım 7 aylık evlıyım düzensiz adet olma şikayetimle ve bebek istediğimden doktora gittim polistik over tanısı konuldu. kilo ve tüylenme şikayetım vs yok. hormon tahlillerimdede bir problem çıkmadı gayet normal oldugunu hatta yumurtlama günlerim oldugunu söyledi. Bebek istediğim için bana progestan verdi gebeliği kolaylaştırır dedi.Bu ilacı bitir eğer adet olmazsan gebesindir dedi Ayrıca bana hamile kalmam için bir engelim olmadıgını söylemişti. progestan 100 mg agızdan sabah öğle akşam 10 gün saati saatine kullandım düzenli cinsel birliktelikte bulunduk yani herşeye özendim anlayacagınız. perşembe günü ilacım bitti bittikten 4 gün sonra 30.10.2017 tarihinde kahverengi bir lekelenmem oldu 1 2 damla koyu renkli oldu devamı gelmedi sadece o anlık oldu yani. sık idrara çıkma durumları vs olmuştu. 26.30.2017 ilacım bitti 30.10.2017 de kahverengi lekelenmem oldu bugün 08.11.2017 hala benden tık yok herhangi bi sancımda yok hafif kramplarım oluyor arada sadece. Ne zaman kan testi yaptırmalıyım bir cevap beklıyorum..?