Progestan İlacını Kullanıp Hamile Kalanlar

oktor

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
98
28
18
herkese merhaba, bu ilacı kullanıp hamile kalan varmı ? süreci paylaşırmısınız ?

herkese merhaba, bu ilacı kullanıp hamile kalan varmı ? süreci paylaşırmısınız ?
merhaba canım bende progestana başladım çok merak ediyorum ama kimse cevap vermemiş sana. benim her ay yumurtlama dönemimde lekelenme oluyodu doktorumda bana progestan verdi . sen kullanıyomusun bu ilacı merak ettim.

Progestanı çok uzun bir süre kullandım lakin sonuç alamadım . İğnesinide vurundum hapı da içtim. Çok ağır bir ilaç aşırı derecede baş dönmesi mide bulantısı yapıyor eğer günde iki tane içmen gerekiyorsa ikisinide yatarken iç

canım ben günde 3 tane kullanıyorum sabah 1 yatarken 2 ama hiç yan etkisini görmedim diğer yorumlara da baktığımda çok kişi senin gibi yan etkisini görmüş ama bende olmadı nedense bünyeye göre değişiyo heralde. sende bi problem buldumu doktorlar ne tür testler yaptırdın?

Hormon testi yaptırdım tüm hormonlar normal bi lh 16larda düzenli adet görmüyodum 3 yıldır bebek istiyorum. Çok çeşitli tedavi iğne ilaç kullandım artık yıldım ve hepsini bıraktım. Progestanın iğnesi çok ağır yürüyemiyosun oturamıyosun böyle bi ağrı şekli görmemiştim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…