• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

progestan iğnesi adet geciktirirmi ?

karanfil_

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
22
1
6
34
Ankara
merhaba arkadaşlar tüp bebek transferim ayın 20sinde yapıldı 20 sınıde sayarsak bugun 9. günü normalde 27 gunde bır adet olurken sımdı 29 gun oldu hala olmadım bugun idrar testi yaptım negatif çıktı bunun ıcın erken sanırım sabah progestan diye bır ıgne akşam crinone diye bi jel kullanıyorum bunlar adeti geciktirirmi bilgisi olan varmı ?

benim hiç bilgiim yok
belki de gebeliğin oldu canım inşaallah bebeğin sana sıkıca tutunmuştur..
idrar testne pek aldanma gününü bekle bence bende çok sabırsızlanıyorum ama beklicemm sonuna kadar inş..

benim hiç bilgiim yok
belki de gebeliğin oldu canım inşaallah bebeğin sana sıkıca tutunmuştur..
idrar testne pek aldanma gününü bekle bence bende çok sabırsızlanıyorum ama beklicemm sonuna kadar inş..

9. gun kan testı yaptırdım 0.22 cıktı negatıf yanı bu degerın 12. kadar artması bı mucıze :( ınşallah senınkı tutar canım Allah yardımcın olsun

9. gun kan testı yaptırdım 0.22 cıktı negatıf yanı bu degerın 12. kadar artması bı mucıze :( ınşallah senınkı tutar canım Allah yardımcın olsun

ümitsiz olmamak lazım inşaallah o mucize olur benm 8. günüm ama çok korkuyorum 2 gündür çok can sıkıntısı yapacak şeyler yaşıyorum elimde olmadan inş etkilemez bu durumm üzüntüden bişy olmasından korkuyorum dua edlim birbirimize....

Back