Progestan iğne yan etkisi yaşayan var mı ?

baharsancak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
16
6
36
35
Arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi sonrası progestan iğneye başladım. İlk yaptırdıgımda zor yürüdüm üşüme titreme halsizlik ateş oluyor gece zor uyuyorum sizde de aynı etkiler oldu mu ?

Arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi sonrası progestan iğneye başladım. İlk yaptırdıgımda zor yürüdüm üşüme titreme halsizlik ateş oluyor gece zor uyuyorum sizde de aynı etkiler oldu mu ?
İlk vurulduğumda bende zor yürüdüm ikinci ve üçüncü iğnemde de bu şekilde devam etti şimdi yürüyemeyecek kadar ağrı vurmuyor çok nadir oluyor fakat iğne yerimin acısı ağrısı geçmiyor o ayrı onun dışında yazdığın şeyler hiç olmadı bence doktoruna bildirmelisin bunu

Sağol canım ilgilendiğin için doktoruma bildirdim bende sadece bu etkiler olmadı bende enfeksiyon değerimi 9 ken 88 e fırlattı :) bu hafta kestik enfeksiyon değerim 7 e düştü enfeksiyon hastalıkları doktoru iğneye bagladı ve kullanmamamı önerdi doktorum tatilde döndüğümde ona bildiricem bakalım. Şuan sadece jel kullanıyorum. İğne olan yerde benimde dışardan belli olmayan deri altında içerde yumurta gibi şişlik oldu hatta enfeksiyon ordan mı oldu diye doktor o bölge için bile ultrason yaptırdı bana yağ birikimi oluşmuş forumda okumuştum Kolanyalı pamukla ovunca geçiyormuş ben iki kere uyguladım baya küçültü hatta doktor bile şaşırdı şuan birazdaha var üşeniyorum ama yapıcam yine bu aksam tavsiye ederim

Kadın dogum doktorumda iğne için evet sıtma gibi üşüme titreme yapabilir demişti ama kesmemi önermemişti bende devam ettim enfeksiyon fırlayana kadar :)

Kadın dogum doktorumda iğne için evet sıtma gibi üşüme titreme yapabilir demişti ama kesmemi önermemişti bende devam ettim enfeksiyon fırlayana kadar :)

Hay allah ya iğneden mi yükselmiş öyle geçmiş olsun kuzum bende iğne ve jel kullanıyorum. Aynı dediğin gibi iğne yerimde şuan şişlik var herzaman olmuyor hemşirenin vuruşuna göre değişiyor galiba ama birşey sürmeye korkuyorum yakar diye

Eminim kadın doğum doktorumda şaşıracak galiba ilk olabilirim Bende dokunamıyordum biyere değdiğinde yerimden fırlıyordum gerçekten hemşirenin doğru vurmasıyla alakalı Jel yeterli olur mu acaba seninde tüp bebek mi ?

Allah yardımcımız olsun kuzum evet benimde tüp bebek inan yeter mi yetmez mi bilemiyorum ben gün aşırı 2 ampul aynı anda vuruluyorum ve sabah akşam jel kullanıyorum sen nasıl kullanıyordun kuzum

ben ptesi ve perşembe 2 ampul aynı anda oluyordum 3 kutu bitirdim birde iğne olduğu gün jel kullanmıyordum. bu hafta sadece jele devam et dedi doktor sabah aksam öyle yaptım bakalım haftaya nasıl olacak kacıncı hafta :) benim sanırım 6.hafta :)

Oo senin iğne olayı iyiymiş ben haftada 4 defa vuruluyorum jele de hergün devam. Estrofem sabah 2 akşam 2 içiyorum bu ilaçlar inanılmaz çabuk bitiyor. Ayrıca coraspin ve vitamin kullanıyorum. Biz seninle aynıyız sanırım aşağı yukarı 6. Haftaya yeni girdim gibi görünüyor internet hesabında ama 16sında öğrenirim o gün kontrol var

benim adet günüm 26 mayıstı 13 haziran transfer günümdü :) evett çabuk bitiyor vala benimde 16 da kontrol bakalım insallah Rabbim hayırlısıyla saglıkla devam etmesini kucağımıza almamızı nasip etsin

Benim son adetim 30 mayıstı 23 haziranda transfer oldum adetinin 25. Gününe denk geldi yani sen kese gördün mü ? Ben keseyi ve kalbi nasipse gidince göreceğim

evet çok şükür gördük Rabbim kalp atışını duymayıda nasip eder insallah ikimizede :) bende zerre şuan hamilelik belirtisi yok yorumlarda okudum olmayan varmış böyle bakalım hayırlısı :) hamile kalmak yetmiyormuş her aşaması cok heyecanlı ve biraz stresli Allahtan çalışıyorum arada unutuyorum düsünmeyi :)

Cok şükür inşallah bende görebilirim keseyi ve inşallah kalbi de duyarız Benimde hiç belirtim yok sayılır ara sıra kasık ağrısı yaşıyorum ve sabahları uyanınca göğsüm çok ağrıyor açıyor resmen. Sonra geçiyor. Bütün duyguları bir arada yaşıyoruz resmen❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…