- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
Benimkinin hibor adı.
onu yaparken çok acıtıyor.
progestan yaparken hiç acıtmıyor. Sonrası felaket İnan.
Hayırlı olsun transferin :)
Hemde nasıl hala kullanıyorum onudaMerhaba kızlar benim de dün yapıldı transferim 1 tane 5. gün embriyosu. Bende yalnızca progestan fitil ve göbekten kan sulandırıcı var şimdilik. Göbekten olan kan sulandırıcı adı Oksapar felaket yakıyor
İğneyi yaptırırken bastırarak ve gerdirerek ve çok yavaş enjekte etmesini söyleyin ve sonrasında gün içinde uygun bir kremle masaj yapın bu şekilde şikayetleriniz azalacaktır.. yağlı bir ilaç oldupu için dağılmıyor ve yan etkisi çok oluyor bende aynı durumdaydım çok şükür bir hemşire bu şekilde yaptırmamı tavsiye etti ve iki aydır kullanıyorum çok şükür hiç bir sıkıntım kalmadıMerhaba Arkadaşlar. Transfer sonrası teste kadar Progestan iğne kullanmam gerek kalçadan. Günde 1 tane. 4 tane yaptırdım ve ben bittim. Beze beze oldu kalçam. İğne yapacak yer kalmadı neredeyse. Kullananlar nasıl yaptınız? Geçirmenin bir yolu var mı şu bezeleri ? Acısını hiç söylemiyorum bile. Bazısı soğuk bazısı sıcak uygulama tavsiye ediyor hangisini yapmak gerek ki? Millet nasıl 12 hafta kullanmış bunu anlamış değilim
Ayy bu iğneleri herkese rutin mi veriyorlar
Baska hap fitil muadili bisey yokmudur
Canım iğneden sonra yürüyüş yap eşin de Pamuk ve kolonya ile ovsun.. ayrıca yeni progestan iğnesi çıkmış fiyatı kalçadan olana göre biraz pahalıymış ve göbekten yapılıyomuş beze yapmıyormuş o istersen ona da geçebilirsin geçmiş olsun inşallah sonuç iyi olurMerhaba Arkadaşlar. Transfer sonrası teste kadar Progestan iğne kullanmam gerek kalçadan. Günde 1 tane. 4 tane yaptırdım ve ben bittim. Beze beze oldu kalçam. İğne yapacak yer kalmadı neredeyse. Kullananlar nasıl yaptınız? Geçirmenin bir yolu var mı şu bezeleri ? Acısını hiç söylemiyorum bile. Bazısı soğuk bazısı sıcak uygulama tavsiye ediyor hangisini yapmak gerek ki? Millet nasıl 12 hafta kullanmış bunu anlamış değilim
Maalesef sonucum negatif oldu canım. Çok teşekkür ederim :)Canım iğneden sonra yürüyüş yap eşin de Pamuk ve kolonya ile ovsun.. ayrıca yeni progestan iğnesi çıkmış fiyatı kalçadan olana göre biraz pahalıymış ve göbekten yapılıyomuş beze yapmıyormuş o istersen ona da geçebilirsin geçmiş olsun inşallah sonuç iyi olur
Yaaa çok üzüldüm benimde ilki negatif oldu ikinciye inşallah nasip olur canım genetik test önerdiler mi önermeseler bile sen söyle belki kanda pıhtılaşma filan vardırMaalesef sonucum negatif oldu canım. Çok teşekkür ederim :)
Genetik test yaptırdık ama kanda pıhtılaşma falan çıkmıyor ki o testte çıkıyor mu? Bizde kromozom vs. Yazıyordu sonuçlarda.Yaaa çok üzüldüm benimde ilki negatif oldu ikinciye inşallah nasip olur canım genetik test önerdiler mi önermeseler bile sen söyle belki kanda pıhtılaşma filan vardır
Detaylı kromozom analizi ve başka testler yazıyordu onlarda da kanda pıhlaşmaya sebep olan bozukluklar bakılıyor canım eğer kanla alakalı problem çıkarsa yüksek doz kan sulandırıcı kullanılıyormuşGenetik test yaptırdık ama kanda pıhtılaşma falan çıkmıyor ki o testte çıkıyor mu? Bizde kromozom vs. Yazıyordu sonuçlarda.