Progestan iğne kullananlar acil yardım :(

Benimkinin hibor adı.
onu yaparken çok acıtıyor.
progestan yaparken hiç acıtmıyor. Sonrası felaket İnan.
Hayırlı olsun transferin :)

Oksapar da ilacı enjekte ederken bi başlıyor oyyy felaket bugün başladım ama yarın nasıl yapcam kara kara düşünüyorum:) senin de hayırlı olsun pozitif sonuçlara inşallah

Merhaba kızlar benim de dün yapıldı transferim 1 tane 5. gün embriyosu. Bende yalnızca progestan fitil ve göbekten kan sulandırıcı var şimdilik. Göbekten olan kan sulandırıcı adı Oksapar felaket yakıyor
Hemde nasıl hala kullanıyorum onuda 🙄ama ben bebıs 2 aylık olunca kola geçtim koldan yapiyorum artik

Oksapari yaparken yaniyorsa yavas yapiyorsunuz demekki ilaci cok hizli verin igneyi bi anda saplayin ilaci hizlica verin cekin igneyi yaptiginiz yere bastirin. Yavas yaparsaniz zaman icinde beze morarma kanama olur.

Progestan igne icinde imkaniniz varsa pruloton igne alin gobekten

Transferden bir hafta önce kullanmaya başladım her gün bir tane.transfer günü progesteron hormonu biraz düşük çıkınca iki doz yapılmaya başlandi transferim 27 temmuz idi o transfer gününden keseyi görene kadar iki doz olarak devam ettim.keseyi gördük çok şükür tekrar tek doza düştük ta ki 16 Eylüle kadar yaptirdim.igneyi yapanlar halime aciyordu yapılacak yer kalmamış diye.her yapan da yok kolonyali pamuk koy Yok sıcak su ve sabunla ovala ,yok iğneyi yaptırmadan önce ısıt elinde vb bir sürü şey her denileni de yaptım inanın hiç biri bir işe yaramadı.o ağrıyı çekiyordum mecburen.yapildigi gün birşey yok ama ertesi gün yürüyemez hâle geliyordum.(ekstra hem jel olarak hem hap olarak kullandım progestani) Kısacası hiç bir şey etki etmiyor sabredin geçecek diye.

Merhaba Arkadaşlar. Transfer sonrası teste kadar Progestan iğne kullanmam gerek kalçadan. Günde 1 tane. 4 tane yaptırdım ve ben bittim. Beze beze oldu kalçam. İğne yapacak yer kalmadı neredeyse. Kullananlar nasıl yaptınız? Geçirmenin bir yolu var mı şu bezeleri ? Acısını hiç söylemiyorum bile. Bazısı soğuk bazısı sıcak uygulama tavsiye ediyor hangisini yapmak gerek ki? Millet nasıl 12 hafta kullanmış bunu anlamış değilim
İğneyi yaptırırken bastırarak ve gerdirerek ve çok yavaş enjekte etmesini söyleyin ve sonrasında gün içinde uygun bir kremle masaj yapın bu şekilde şikayetleriniz azalacaktır.. yağlı bir ilaç oldupu için dağılmıyor ve yan etkisi çok oluyor bende aynı durumdaydım çok şükür bir hemşire bu şekilde yaptırmamı tavsiye etti ve iki aydır kullanıyorum çok şükür hiç bir sıkıntım kalmadı 🙂

65 tane kadar vurundum ilk iğneler acıtıyor sonra alışıyor bezeler için sadece kolanya ile ovuyordum ağrıdığı zamanlar

Merhaba Arkadaşlar. Transfer sonrası teste kadar Progestan iğne kullanmam gerek kalçadan. Günde 1 tane. 4 tane yaptırdım ve ben bittim. Beze beze oldu kalçam. İğne yapacak yer kalmadı neredeyse. Kullananlar nasıl yaptınız? Geçirmenin bir yolu var mı şu bezeleri ? Acısını hiç söylemiyorum bile. Bazısı soğuk bazısı sıcak uygulama tavsiye ediyor hangisini yapmak gerek ki? Millet nasıl 12 hafta kullanmış bunu anlamış değilim
Canım iğneden sonra yürüyüş yap eşin de Pamuk ve kolonya ile ovsun.. ayrıca yeni progestan iğnesi çıkmış fiyatı kalçadan olana göre biraz pahalıymış ve göbekten yapılıyomuş beze yapmıyormuş o istersen ona da geçebilirsin geçmiş olsun inşallah sonuç iyi olur 😊

Bende iğneyi 12 hafta oldum. Bigün bi kalça bigün diğer kalça devam ettik. O bezeler oluyor illaki. hemşire elinden farkediyodu bazen hiç beze olmazdı bazen elimle sıksam ilaç çıkacak gibi beze olurdu.kolanyalı pamuk la ovmaya çalış.

Canım iğneden sonra yürüyüş yap eşin de Pamuk ve kolonya ile ovsun.. ayrıca yeni progestan iğnesi çıkmış fiyatı kalçadan olana göre biraz pahalıymış ve göbekten yapılıyomuş beze yapmıyormuş o istersen ona da geçebilirsin geçmiş olsun inşallah sonuç iyi olur 😊
Maalesef sonucum negatif oldu canım. Çok teşekkür ederim :)

Yaaa çok üzüldüm benimde ilki negatif oldu ikinciye inşallah nasip olur canım genetik test önerdiler mi önermeseler bile sen söyle belki kanda pıhtılaşma filan vardır
Genetik test yaptırdık ama kanda pıhtılaşma falan çıkmıyor ki o testte çıkıyor mu? Bizde kromozom vs. Yazıyordu sonuçlarda.

Genetik test yaptırdık ama kanda pıhtılaşma falan çıkmıyor ki o testte çıkıyor mu? Bizde kromozom vs. Yazıyordu sonuçlarda.
Detaylı kromozom analizi ve başka testler yazıyordu onlarda da kanda pıhlaşmaya sebep olan bozukluklar bakılıyor canım eğer kanla alakalı problem çıkarsa yüksek doz kan sulandırıcı kullanılıyormuş

Ah ah ne çektim o iğneden. Ben günde 2 ampül oluyordum yani tek seferde çift doz. İlk 1 hafta ağrıdan yürüyemedim uyuyamadım. Transfer heyecanını unuttum iğne ağrımla meşguldum. Sonra şişti morardı iltihap gibi oldu hatta. Hergün kolonyalı pamuk koydum günde 3kez. O baya iyi geldi. Sonra zaten test sonucum negatif çıktı. Keşke pozitif olsaydı da hergün o iğneyi olsaydım :KK43:

Yabancı siteleri okudum, iğneyi olmadan önce elinizde ısıtın ve olduktan sonra da sıcak kompres yapın diyorlar.

Progesteron dexs ignesi aç karnıma vurulur mu birde saatlerimizi kaçırırsak birsey olur mu

X