Aminn. Ben her akşam yaptırıyorum 3 günde bir yine iyiymişEvet canm bu akşam yaptırdım iğnemi.ben 3 günde bir vuruluyoruM.bu akşamkinde ölüyorm sandım beze gibi oldu.ama normalmiş.araştrdm.valla Allah yardımcımız olsun
Evet yapıldı.Transfer yapıldımı sana canm.banayapıldı.vajinal fitil ve göbek iğnesi vıruluyorm bi sürü ilaçta var
5 ekim benim :))Bende hemen hemen Aynılarını kullanıyorum .3 Ekim'de yapıldı.sabırsızlıktan ölücem.senin ne zaman yapıldı
Gecmis olsun canım valla zamanla insan alışıyor ben 5 ay kullandım Tam tamına artık popo diye bisey kalmamıştı. Zamanla azalıyor o top top olan yerler geçiyor. Herkes ovalamak sıcak soğuk diyorlar. Ama alakası yok igneyi olmadan önce elinde ısıt biraz faydası oluyor sadece bu kadar ınslalah gecer çabucak günler atlatırsınMerhaba Arkadaşlar. Transfer sonrası teste kadar Progestan iğne kullanmam gerek kalçadan. Günde 1 tane. 4 tane yaptırdım ve ben bittim. Beze beze oldu kalçam. İğne yapacak yer kalmadı neredeyse. Kullananlar nasıl yaptınız? Geçirmenin bir yolu var mı şu bezeleri ? Acısını hiç söylemiyorum bile. Bazısı soğuk bazısı sıcak uygulama tavsiye ediyor hangisini yapmak gerek ki? Millet nasıl 12 hafta kullanmış bunu anlamış değilim
Vurulduğu an acı yok ama sonrası mahfediyor insanıMerhaba Arkadaşlar. Transfer sonrası teste kadar Progestan iğne kullanmam gerek kalçadan. Günde 1 tane. 4 tane yaptırdım ve ben bittim. Beze beze oldu kalçam. İğne yapacak yer kalmadı neredeyse. Kullananlar nasıl yaptınız? Geçirmenin bir yolu var mı şu bezeleri ? Acısını hiç söylemiyorum bile. Bazısı soğuk bazısı sıcak uygulama tavsiye ediyor hangisini yapmak gerek ki? Millet nasıl 12 hafta kullanmış bunu anlamış değilim
Amin inşaallah. Allah emeğimizi boşa çıkarmasın. 5 ay nasıl kullandın yaGecmis olsun canım valla zamanla insan alışıyor ben 5 ay kullandım Tam tamına artık popo diye bisey kalmamıştı. Zamanla azalıyor o top top olan yerler geçiyor. Herkes ovalamak sıcak soğuk diyorlar. Ama alakası yok igneyi olmadan önce elinde ısıt biraz faydası oluyor sadece bu kadar ınslalah gecer çabucak günler atlatırsın
Sordum aslında. Bir iğne daha var göbekten o da sabah akşam dedi. Ama o daha pahalı dedi. Ben de test günüme kadar buna katlanayım. Sonra inşaallah devam edersem bir çare bulurum dedim ama dayanılır gibi değilBen Cirone jel kullanıyorum progesteron olarak, hiç iğnem yok. İğne şart mı, ilaç ya da jel kullanamaz mıyız diye sorsanız keşke doktorunuza, zaten stresli yorucu bir süreç bir de buna acı/ağrı eklrnmesi sıkıcı
zaten bir sağ bir sol vuruluyorum. Ama çok zor İnan. Ağrısını geçtim yer kalmadı gibi geliyor. Of ki offVurulduğu an acı yok ama sonrası mahfediyor insanı
3 ay boyunca vuruldum ama nasıl vuruldum işte
Zor oturuyordum inan üstüne
Banyo yaparken sıcak suyla çok bastırmadan ovala
Malesef pek bişe fayda etmiyor,yani bende etmedi bırakalı 5 ay oldu ama hala bir kaç beze kaldı oralarda
Bebiş için deyip katlandim
Bir sağ bir gün sol olarak vurulun
Ben ne yaptıysam çare olmadı canım 4.5 ay kullandım hergün ne oturabiliyordum nede yatabiliyordum rabbim yardımcın olsun iğneyi bıraktıktan sonra geçiyor o bezelerMerhaba Arkadaşlar. Transfer sonrası teste kadar Progestan iğne kullanmam gerek kalçadan. Günde 1 tane. 4 tane yaptırdım ve ben bittim. Beze beze oldu kalçam. İğne yapacak yer kalmadı neredeyse. Kullananlar nasıl yaptınız? Geçirmenin bir yolu var mı şu bezeleri ? Acısını hiç söylemiyorum bile. Bazısı soğuk bazısı sıcak uygulama tavsiye ediyor hangisini yapmak gerek ki? Millet nasıl 12 hafta kullanmış bunu anlamış değilim
Benimkinin hibor adı.Merhaba kızlar benim de dün yapıldı transferim 1 tane 5. gün embriyosu. Bende yalnızca progestan fitil ve göbekten kan sulandırıcı var şimdilik. Göbekten olan kan sulandırıcı adı Oksapar felaket yakıyor
Ya canım İnan yanması problem değil.Ben ne yaptıysam çare olmadı canım 4.5 ay kullandım hergün ne oturabiliyordum nede yatabiliyordum rabbim yardımcın olsun iğneyi bıraktıktan sonra geçiyor o bezeler