Progestan içtim ama olmadı Yardımcı olurmusunuz

Ozgul1104

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
3
0
1
41
merhaba arkadaşlar birşey sorucam 10 gündür küçük tuvaletimi yaparken peçete ile sildiğimde pembe kanama 1-2 damla doktora gittim adetime 5 gün kala duvarda kalınlaşma yok dedi progestan iç dedi 3 gün içtim adetim 5 gün geçti ve hala kanama devam ediyor aynı şekilde 2 gün önce test yaptım negatif sizce ne olabilir çok merak içindeyim gebelik olabilir mi 1 senedir çocuk istiyorum bu arada

Bu konuda birşey diyemeyeceğim bende yeni evlendim sayılır .. Ama bende progestan kullanıyorum.. Progesteron hormonu çok az salgılılandığı için verdi doktor.. Ama bende ki tek etkisi ağır uyku hali .. İnşallah istediğin gibi hayırlı sağlıklı bir evladın olur

Teşekkür ederim doktora gittim fsh hormonu 61 çıktı çok yüksek dedi çocuk şuan söz konusu olmaz dedi bitkisel otlara başlıcam vardır bundada bir hayır diye düşünüyorum derdide dermanıda rabbim veriyor çok şükür 1 tane 7 yaşında oğlum var Allah bağışlasın inş
rabbim yüzümü güldürdü çok şükür rabbim herkese versin inşallah ama çok kardeş istiyorduk hayırlısı

Back