valla canım çok farklı şeyler söyleniyor 10 olması lazımki yumurtlama olsun diyorlar kimide 5in üstünde yumurtlama olmuştur diyor.ben sana kendimden örnek veriyim 2 ay önce bebişim olmadığı ve tedaviye başlayacağım için hastaneye gitmiştim 21.günde progesteron bakıldı 8.56 çıkmıştı ben dr gösterememiştim sonucumu sonra aradan 1 hafta geçti meğer hamileymişim bende sonucumu aldığımda üzülmüştüm 10 olması lazım diye düşündüğüm için ve birde arkadaşım var onunda 5 küsürdü o da hamiş kaldı ve şuan doğum yaptı..bence seninde sonucun kötü değil neler görüyoruz 0.01 olanda çok Allahım hakkında hayırlısını versin....
sagol canım inş.olur klomenle iğne verdi doktorum adetime dört gün kaldı kasıklarım ve belim
cok agrıyor gögüslerim şişti 2 gün öncede kustum sabah sarı su sanki adet olcam am bakalım artık
Benım progesteron sevıyem 0,76 neredeyse hıc yumurtlayamıyoum doktor 10 bıle cıksaydı normalın alt sınırı dıcektım dedı. Ona gore 15 en guzelıymış. Ben de klomene basladım,yarın bıtıyor. ayın 13unde kontrole gıtcez bakalım yumurtlama olacak mı
canım inş faydası olur ama bana olmadı hastalandım zaten ilkinde
tutması zor diyorlardı bakalım bidahaki aya inş. benim 573 cıkmıştı iğne klomen derken ben hamiş kalcam
zannettim cok üzüldüm cok agladım o yüzden cok ümitlenme canım