Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmkanınız varsa eşiniz yapabilir ama arkadaşım kendisi yapıyordu alaturka tuvalette oturur gibi oturup yaptığını öyle kolay olduğunu söylemişti bi öyle deneyin istersenizarkadaşlar düşük tehlikesi yaşıyorum. 200 mglik progestan ilacı verdi doktor. İçtiğimde beynim dönüyor yan etkisi oluyor. Doktor da fitil olarak kullan dedi. Fakat ben sokamıyorum rahmime canım çok acıyor başka yere kaçıyornapacağım kullananlar bi akıl versin
Banada yazdı doktor 8 haftalık hamileyim ara ara 3 gündür kahverengi lekelenme oluyor normal dedi ama ilacı ister ağızla ister vajinal yoldan al dedi ağızdan ben pek faydasını görmedim diğer türlü denicem bideİmkanınız varsa eşiniz yapabilir ama arkadaşım kendisi yapıyordu alaturka tuvalette oturur gibi oturup yaptığını öyle kolay olduğunu söylemişti bi öyle deneyin isterseniz![]()
Vajinal kullanınca hem etkisi daha yüksek oluyor hem yan etkisi daha az oluyor diye biliyorum..Banada yazdı doktor 8 haftalık hamileyim ara ara 3 gündür kahverengi lekelenme oluyor normal dedi ama ilacı ister ağızla ister vajinal yoldan al dedi ağızdan ben pek faydasını görmedim diğer türlü denicem bide
Çok teşekkür ederim evet vajinal kullandım Allah'a şükür 3 günde geçti ama kullanmaya devam ediyorum istiarahate de devamVajinal kullanınca hem etkisi daha yüksek oluyor hem yan etkisi daha az oluyor diye biliyorum..
Allah şifa versin![]()