Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sabah öğlen akşam kullanıyorum bilemedim ki ilkinde böyle olmamıştı sanırım hormonal dengeleri bozduğu içindir belkideBen gece 2 sabah 1 kullanıyorum şişlik değilde biraz kayganlıgı azaldı ilk zamana göre o yüzden mi zor oluyor acaba
Bendede var canm daralma gibi şişlik var sanki ama normalmiş araştırmıştım hâlâ kullanıyorum bnde günde 3 defaKizlar merhabalar 1 martta 2. Transferimi oldum ilki maalesef tutmadi dünden beri (progestan fitilden dolayı sanırım) genital bölgemde şişlik oluştu fitil biraz zor giriyor böyle olan var mi biraz tedirgin oldum![]()
Merhaba 4.transferime hazirlaniyorum dün gece fitil koyarken bende şişlik farkettim önceki denemelerimde farketmemiştim burda bir kac kiside daha görünce normal herhalde dedimKizlar merhabalar 1 martta 2. Transferimi oldum ilki maalesef tutmadi dünden beri (progestan fitilden dolayı sanırım) genital bölgemde şişlik oluştu fitil biraz zor giriyor böyle olan var mi biraz tedirgin oldum![]()
Teşekkür ediyorum canım bilgi verdigin içinBendede var canm daralma gibi şişlik var sanki ama normalmiş araştırmıştım hâlâ kullanıyorum bnde günde 3 defa
Ay benim bi olayın sadece benim başıma gelmiş gibi davranma hastalığım var sanırım nasıl tedirgin oldummmMerhaba 4.transferime hazirlaniyorum dün gece fitil koyarken bende şişlik farkettim önceki denemelerimde farketmemiştim burda bir kac kiside daha görünce normal herhalde dedim
Estrofemde içiyorum canm günde üçkezz kaşıntı falan yok bnde şükür ama şişlik var bi iki gündürr yani zor itiyoru. Biraz inşallah dediğin gibi pozitif oluyprdur ondandırKızlar östrojen hormonun rahimi kalınlaştırıyor. Eğer estrofem gibi östrojen hormonu içerikli bir ilaç kullanıyorsanız , kullandıysanız o hissiyat ondandır. Ya da hamillelik gerçekleşmişse yine östrojen artar. Fitil alerjik reaksiyon yapabiliyor kaşıntı tarzında kaşırsanız oda şişmesi ve kuruluğa yol açar .inşallah pozitif haberinizi alırsınız![]()
Ahaha kız hepimiz aynıyızz emin ol bnde olunca hemen araştırdm ama normalmiş aşırı olursa danışmak lazım yabi yine :)Ay benim bi olayın sadece benim başıma gelmiş gibi davranma hastalığım var sanırım nasıl tedirgin oldummmhemşireleri falan arayacaktım yarın sabah
demek ki normal bir durum
Evet estrofem de kullanıyorum sabah akşam şeklinde sanırım hormonal aslında eczacı Teknikeriyim akşama kadar bu ilaçların yan etkisini olası durumlarını anlatıyorum ama terzi gerçekten kendi söküğünü dikemiyor bu konularda çok hassasım 2021 yılında bir evladımı 6 aylık doğum.yaptim toprağa verdim sonra böyle.pimpirikli bir insana dönüştümKızlar östrojen hormonun rahimi kalınlaştırıyor. Eğer estrofem gibi östrojen hormonu içerikli bir ilaç kullanıyorsanız , kullandıysanız o hissiyat ondandır. Ya da hamillelik gerçekleşmişse yine östrojen artar. Fitil alerjik reaksiyon yapabiliyor kaşıntı tarzında kaşırsanız oda şişmesi ve kuruluğa yol açar .inşallah pozitif haberinizi alırsınız![]()
Sizi çok iyi anlıyorum. Bende ilk transferimden sonra kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. O kadar yıkıldım ki 1 hafta odaya kapandım yemeden içmeden. Şimdi ikinci transferim oldu ama içimi ferahlatamıyorum hep aklıma öyle olursa yine diye takılıyor. Rabbim içimizi ferahlatsın inşallahEvet estrofem de kullanıyorum sabah akşam şeklinde sanırım hormonal aslında eczacı Teknikeriyim akşama kadar bu ilaçların yan etkisini olası durumlarını anlatıyorum ama terzi gerçekten kendi söküğünü dikemiyor bu konularda çok hassasım 2021 yılında bir evladımı 6 aylık doğum.yaptim toprağa verdim sonra böyle.pimpirikli bir insana dönüştüm![]()
Rabbim bu yola baş koymuş anne olmak isteyen herkese bu duygunun en güzelini yaşatsın inşallah içlerinde bizlere de sabrımızı, şükrümüzü arttırsın.Sizi çok iyi anlıyorum. Bende ilk transferimden sonra kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. O kadar yıkıldım ki 1 hafta odaya kapandım yemeden içmeden. Şimdi ikinci transferim oldu ama içimi ferahlatamıyorum hep aklıma öyle olursa yine diye takılıyor. Rabbim içimizi ferahlatsın inşallah![]()
İlk transferimde bende estrofem kullanmıştım. Ordan biliyorumEstrofemde içiyorum canm günde üçkezz kaşıntı falan yok bnde şükür ama şişlik var bi iki gündürr yani zor itiyoru. Biraz inşallah dediğin gibi pozitif oluyprdur ondandır
Canm hamilelikte oluyormuş zaten mantar gibi ph değeri deşiştiği için hayırlı olsun bu arads inşallah güzel geçer kaçıncı gğn test yapmıştınız testinizn markası neydiİlk transferimde bende estrofem kullanmıştım. Ordan biliyorumgünde 3 kez alıyordum bende daha sonra sanki vajina girişim tıkanmış gibi hissediyordum . İtircikçe geri geliyordu yerleştiremiyordum
çok şükür ikincide kullanmıyorum gayet rahat ittirebiliyorum ama bu seferde aldıktan 15 dk sonra kaşıntı oldu. Alerji yaptı çok yoğun olmadığı için kullanmaya devam edelim dedi hemşirem. Perşembe kese kontrolüm var doktorumada muayene ederken söyleyeceğim.
Canım google görselden aradım buldumCanm hamilelikte oluyormuş zaten mantar gibi ph değeri deşiştiği için hayırlı olsun bu arads inşallah güzel geçer kaçıncı gğn test yapmıştınız testinizn markası neydi
Tşeekkür ederim canm kanı 10. Günmü verdinn kaçl öğrenmiştinCanım google görselden aradım buldum
12. Gün verdim canım .Tşeekkür ederim canm kanı 10. Günmü verdinn kaçl öğrenmiştin
Anladı canm ben 8. Gün kan vermeyi düşünüyorum bekleyeniycem gibi gelitoo 12 gün kaç gelmişti canmm12. Gün verdim canım .