Ben aşılama sonrası kullanıyorum günde üç kez aynı dediğiniz gibi çamaşırım ıslanıyor ve çok fazla akıntım oluyor doktora sorduğumda normal dedi ama siz gebesiniz yine de danışın derim doktorunuzaMerhaba kızlar. Progestan 200 mg kullanıyorum sabah akşam 18.haftaya giriyoruz Çamaşırımda ıslaklık oluyor bildiginiz sıvı akinti degil çamaşırın kenarları ıslanıyor. Vajinal aldığım için mi böyle oluyor yoksa Allah korusun bebeğin suyu felan mı vajinal kullananlar sizde de oluyor mu
Canım bende kullanırken su gibi ıslanıyordum. Ayrıca losyon gibi akıntım geliyordu Ama idrar yolu enfeksiyonu da olabilirMerhaba kızlar. Progestan 200 mg kullanıyorum sabah akşam 18.haftaya giriyoruz Çamaşırımda ıslaklık oluyor bildiginiz sıvı akinti degil çamaşırın kenarları ıslanıyor. Vajinal aldığım için mi böyle oluyor yoksa Allah korusun bebeğin suyu felan mı vajinal kullananlar sizde de oluyor mu
Yorumunuz için teşekkür ederim umarım normaldirCanım bende kullanırken su gibi ıslanıyordum. Ayrıca losyon gibi akıntım geliyordu Ama idrar yolu enfeksiyonu da olabilir
Ben de dün aşılama oldu bugün başladım progestana günde 3 defa fitil olarakBen aşılama sonrası kullanıyorum günde üç kez aynı dediğiniz gibi çamaşırım ıslanıyor ve çok fazla akıntım oluyor doktora sorduğumda normal dedi ama siz gebesiniz yine de danışın derim doktorunuza
İnşallah pozitifi görürsünüz çok zor süreçler kolaylıkla gelsin bebişinizBen de dün aşılama oldu bugün başladım progestana günde 3 defa fitil olarak
Progesteron yuzundenn öyle endiselenmeyinMerhaba kızlar. Progestan 200 mg kullanıyorum sabah akşam 18.haftaya giriyoruz Çamaşırımda ıslaklık oluyor bildiginiz sıvı akinti degil çamaşırın kenarları ıslanıyor. Vajinal aldığım için mi böyle oluyor yoksa Allah korusun bebeğin suyu felan mı vajinal kullananlar sizde de oluyor mu
Mümkün değil bu dediğiniz şey. İdrar kanalına fitili bırakın iğne ucu sokamazsınız.Ben bi de yanlış yere soktum yaidrar kanalına ittirdim yanlışlıkla
Doktorum olabildiğince ileriye itekleyin demişti yapabildiğim kadar yapıyorumHanımlar ilk defa vajinal fitil kullanıyorum tamamen içeriye mi itiyorsunuz acaba
Merhaba kızlar. Progestan 200 mg kullanıyorum sabah akşam 18.haftaya giriyoruz Çamaşırımda ıslaklık oluyor bildiginiz sıvı akinti degil çamaşırın kenarları ıslanıyor. Vajinal aldığım için mi böyle oluyor yoksa Allah korusun bebeğin suyu felan mı vajinal kullananlar sizde de oluyor mu
Gayet mümkün yaptımMümkün değil bu dediğiniz şey. İdrar kanalına fitili bırakın iğne ucu sokamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?