Progestan fitil ve test

ozlem613453

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
203
53
13
33
Hanımlar iyi akşamlar
Ben pazartesi günü döngümun 15.gununde akşam fitil attım ve iki gün kullandım sadece
Doktor bana gebe kalmayı kolaylaştırmak için vermişti
Şimdi soruma gelirsem fitili kullanmadan önce o gün sabah asiri bir göğüs ağrım başlamıştı
Ve bel kasik ağrım
Bugun test yaptım adetim 10 gün var
Çok silik bir çizgi ama baya silik ben zor görüyorum yani o derece ama var yani
Bu iki gün kullanim etkiler mi testi acaba

İki gun fitil kullanimini doktor mu onerdi
Fitil rahim kalinlassin diye veriliyor
Bebek oluncada doktor gerekli gorurse belli bi haftaya kadar bebek dusmesin rahim duvari kalinlasmasi devam etsin diye kullanilir
Yani gebelik testinde pozitif vs cikartmaz

Hayır doktor bana çok önceden vermişti ben kullanmaya cesaret edememistim
Bu ay başlıyım dedim iki gün kendi isteğimle kullandım normalde 10 gün demişti
Kaç gündür de ağrım olunca test yaptım bugun

Devam et kullanmaya eger gebelik dusunuyorsan rahim duvari bebegin tutunmasi icin ise yariyor ama evet agri kabizlik ve fitil olarak kullaninca hafif yanma yapiyor
Ben hamileyim hala kullaniyorum zarari yok doktorda kullan dediyse aksatma canim

Devam et kullanmaya eger gebelik dusunuyorsan rahim duvari bebegin tutunmasi icin ise yariyor ama evet agri kabizlik ve fitil olarak kullaninca hafif yanma yapiyor
Ben hamileyim hala kullaniyorum zarari yok doktorda kullan dediyse aksatma canim
O zman şuan ki testi etkilememistir
Çünkü ilk dakikalarda çok silik çıktı

O zman şuan ki testi etkilememistir
Çünkü ilk dakikalarda çok silik çıktı
Tabii daha 10 gun varmis regliye hani 5 gun kalmis olsa bir ihtimal vardir derim ama 10 gun cok erken kana bile gecme süresi var
Zaten fitil boyle bi etki yapmiyor
İnsallah sonucun pozitif olur

Tabii daha 10 gun varmis regliye hani 5 gun kalmis olsa bir ihtimal vardir derim ama 10 gun cok erken kana bile gecme süresi var
Zaten fitil boyle bi etki yapmiyor
İnsallah sonucun pozitif olur
Evet bende ondan emin değilim
Ama çok uzun zamandır silik bile görmediğim için
İnşallah sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…