K kubrakrds Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kubrakrds #1 Merhaba kan tahlili yaptım adetten 3 gün sonra felan ama progestan değeri sanki çok düşük. Çıktı bilmiyorum doktor birşey demedi 3 gebelik kaybım var Eklentiler Screenshot_2024-08-13-17-32-32-160_tr.gov.saglik.enabiz.jpg 46,8 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba kan tahlili yaptım adetten 3 gün sonra felan ama progestan değeri sanki çok düşük. Çıktı bilmiyorum doktor birşey demedi 3 gebelik kaybım var
K kubrakrds Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kubrakrds #2 kubrakrds .!.: Merhaba kan tahlili yaptım adetten 3 gün sonra felan ama progestan değeri sanki çok düşük. Çıktı bilmiyorum doktor birşey demedi 3 gebelik kaybım var Genişletmek için tıkla... Anlayan yardımcı olursa sevinirim
kubrakrds .!.: Merhaba kan tahlili yaptım adetten 3 gün sonra felan ama progestan değeri sanki çok düşük. Çıktı bilmiyorum doktor birşey demedi 3 gebelik kaybım var Genişletmek için tıkla... Anlayan yardımcı olursa sevinirim