• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan coraspirin prednol duphaston monodoks pergoveris prolutex ihtiyacı olanlar

Meryemhusna

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
112
59
48
42
Merhaba dört kere başarısız tüp bebek denemesi yapmış biri olarak hüsranla sonuçlandı elimde yukarıdaki başlıkdaki ilaçlardan mevcut sevabına ve dua karşılığında ihtiyaç sahiplerine vermek istiyorum lütfen gerçekten alamayacak zor durumda olanlar yazsınki kimsenin hakkına girmesin gerçek bir hayır olmasına engel olana Allah’ta yardımını esirger unutmayalım estorfem ve folibol da var başlığa yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:
Size kocaman sarılıyorum. Benim de ilk denemem ilk başta pozitif sonuçlanmıştı ama düştü. Umarım gerçekten ihtiyaç sahibi olan birilerine gider ilaçlar

Merhaba dört kere başarısız tüp bebek denemesi yapmış biri olarak hüsranla sonuçlandı elimde yukarıdaki başlıkdaki ilaçlardan mevcut sevabına ve dua karşılığında ihtiyaç sahiplerine vermek istiyorum lütfen gerçekten alamayacak zor durumda olanlar yazsınki kimsenin hakkına girmesin gerçek bir hayır olmasına engel olana Allah’ta yardımını esirger unutmayalım estorfem ve folibol da var başlığa yazmayı unutmuşum
Sabir sabir inşallah nasip olur

Size kocaman sarılıyorum. Benim de ilk denemem ilk başta pozitif sonuçlanmıştı ama düştü. Umarım gerçekten ihtiyaç sahibi olan birilerine gider ilaçlar
Bu süreç yorucu ve pahalı oluyor biliyorsunuz hepimiz biliyoruz o kadar uğraştım ki artık anladım Allah nasip edecekse dağın arkasında olsa ayağına kadar getiriyor senin o yüzden işimi Allaha havale Edip sadece dua istiyorum vermiyorsa da Rabbim hayır var deyip başka birine vesile olmak istiyorum dediğiniz gibi umarım gerçekten zor durumda ve ihtiyacı olan birine gider

Merahaba benimde prolutex iğneye ihtiyacım var transferim oldu ama ignem bitti durumum yok almaya yardımcı olur musunuz

Merhaba pergoveris e ihtiyacım var çok dua ederim
Son kullanım tarihi nedir ve şehir

merhaba benim prolutex iğneye ihtiyacım var .elimde de gonalaf var ihtiyaç sahibimne gönderebilirim ben de onu

Back