- 4 Kasım 2019
- 47
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi zeynaa9494
-
Beyaz degil tam çimento rengi gibi , iyi yerleştiremiyor muuyum acaba , hemen dışarı gelmiyor ertesi gun falan geliyorİlacı iyice ittir ve ayağa hemen kalkma koyunca ben de kullandım yatmadan koyuyordum özellikle. Beyaz şekilde ilacın erimiş hali oluyor o dediğin.
Ertesi gün geliyorsa sorun yoktur ya. Bir yıl önceydi net hatırlamıyor olabilirim rengini. İçin rahat değil ise doktorunla paylaş benceBeyaz degil tam çimento rengi gibi , iyi yerleştiremiyor muuyum acaba , hemen dışarı gelmiyor ertesi gun falan geliyor
Merhaba canım ben de progestan ağızdan alıyorum ve akıntım çpk fazla yani olurdu hamilelikte akıntı ama bu defa çok fazla oluyor ve affedersin peynirimsi şeklinde geliyoMerhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim 6. Haftamda kanamam oldu ve aynı gun durdu akıntı olarak devam etti , doktora gittim tabi progestan verdi vajinadan hap olarak alıyorum ama son 3 4 gundur çimento renginde garip bir akıntım var ayaga kalkınca veya tuvaletteyken oluyor progestandan kaynaklı olabilir mi ?? Böyle bir durum yaşayan var mı
Doktorum boyle akıntılara hep normal diyor ama işte ben yinede supheleniyorum her şeyden çok sagol cevabın için canımErtesi gün geliyorsa sorun yoktur ya. Bir yıl önceydi net hatırlamıyor olabilirim rengini. İçin rahat değil ise doktorunla paylaş bence
Ne renk akıntıydı sizinki kahverengi mi ?Merhaba canım ben de progestan ağızdan alıyorum ve akıntım çpk fazla yani olurdu hamilelikte akıntı ama bu defa çok fazla oluyor ve affedersin peynirimsi şeklinde geliyo
Yatar pozisyonda koyuyorum ama hap benim ki normal agızdam alınan seninkide mi o renk geliyordu canımBenimde öyleydi canım fitili yatar pozisyondayken koy ve bir süre kalkma gene ertesi gün geliyorsa doktoruna bir sor
Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Hayır sarımsıNe renk akıntıydı sizinki kahverengi mi ?
Evet canım bende ağızdan alınan ilacı fitil olarak kullanmaya başlamıştımYatar pozisyonda koyuyorum ama hap benim ki normal agızdam alınan seninkide mi o renk geliyordu canım
Canım senin dusuk nasıl oldu kanaman kesilip tekrar mı başlafı yoksa kanaman kesilmeden devam mı ettiEvet canım bende ağızdan alınan ilacı fitil olarak kullanmaya başlamıştım
Kötü bir örnek vermiyim diye yazmamıştım ama ben Dusuk yaptigimda bebeği incelediler bebekle beraber o fitil de vardı anlattığın şekilde ondan öğrendim bende Rabbim kimseye yasatmasin
Sen moralini bol tut güzelce dinlen ve doktorunla irtibat halinde ol yani bu yaşadığını doktoruna anlatsan iyi olur allahım şifa versin :)
Kesilmeden devam etti canım bazen azalır gibi oluyordu ama ağrılardan anlıyorsun zaten sancı girme dakikası azalıyor o sancıyi tarif edemem sanırım normal bir ağrı değil benim bebeğim yasamiyordu zaten düşugu bekliyorduk maalesefCanım senin dusuk nasıl oldu kanaman kesilip tekrar mı başlafı yoksa kanaman kesilmeden devam mı etti
Anladım canım cok geçmiş olsunKesilmeden devam etti canım bazen azalır gibi oluyordu ama ağrılardan anlıyorsun zaten sancı girme dakikası azalıyor o sancıyi tarif edemem sanırım normal bir ağrı değil benim bebeğim yasamiyordu zaten düşugu bekliyorduk maalesef
Kasiklarinin altında aşırı derece ağrı olmadıkça sorun yok
Lekelenme gibi başlayıp pihtiya dönüşmüştü
Sağol canımAnladım canım cok geçmiş olsun
Koku yok sadece cimento gibi bi akıntı valla bende anlamadımBende 4 gundur kullaniyorum ayni akinti bendede oluyor bide kullandigmdan beri piss bi koku seziyorum sendede varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?