• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan adet düzensizliği

ysmnc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
20
23
88
Rize
merhaba kızlar bende adet düzensizliği ve çocuk isteğim için doktora gittim bana progestan verdi adetimin 17.günü 10 gün süre ile içeceksin dedi öyle de yaptım normalde 40 güne bir adet olurken daha ilacım bitmeden 22. günde kahverengi akıntılarım geldi hala daha sürüyor 4 gün oldu benim durumumda olan varmı ayrıca hamişlik istiyorum:18:

Adet düzensizliği icin bende kullanmıştım 10gun sonra bi hafta içinde adet oldum.ama 6ay devam etmem gerekiyordu ben devam etmedim suan hamileyim hayırlı zamanda sende inşallah bebegine kavusursun

merhaba kızlar bende adet düzensizliği ve çocuk isteğim için doktora gittim bana progestan verdi adetimin 17.günü 10 gün süre ile içeceksin dedi öyle de yaptım normalde 40 güne bir adet olurken daha ilacım bitmeden 22. günde kahverengi akıntılarım geldi hala daha sürüyor 4 gün oldu benim durumumda olan varmı ayrıca hamişlik istiyorum:18:

canım merhaba. ben de senin gibi hem adet düzensizliği hem de çocuk istediğim için doktora gittim ve bana da progestan verdi. ilk kutumu bitirdim ve şimdi adet olmayı bekliyorum. acaba ne kadar sonra adet oluyosun? faydasını gördün mü?

canım merhaba. ben de senin gibi hem adet düzensizliği hem de çocuk istediğim için doktora gittim ve bana da progestan verdi. ilk kutumu bitirdim ve şimdi adet olmayı bekliyorum. acaba ne kadar sonra adet oluyosun? faydasını gördün mü?[/ben ilacı günde 3 sefer kullanacakmışım ama çok sevgili doktorum sadece geceleri 1 defa kullan dediği için kist oluştu onun için de başka bir doktora gittim başka bir ilaç kullandım şimdi kontrole gideceğim ahhh doktor var doktor var :(
:43:

canım merhaba. ben de senin gibi hem adet düzensizliği hem de çocuk istediğim için doktora gittim ve bana da progestan verdi. ilk kutumu bitirdim ve şimdi adet olmayı bekliyorum. acaba ne kadar sonra adet oluyosun? faydasını gördün mü?[/ben ilacı günde 3 sefer kullanacakmışım ama çok sevgili doktorum sadece geceleri 1 defa kullan dediği için kist oluştu onun için de başka bir doktora gittim başka bir ilaç kullandım şimdi kontrole gideceğim ahhh doktor var doktor var :(
:43:

günde 3 kere kullanılması gerekiyor tabii. neden öyle dedi acaba? insanın doğru doktora rastlaması,tedavi sürecindeki en önemli faktör sanırım. ben bir kutu kullandım bitirdim. kan kaybından bayılacak kadar çok regl oldum. umarım kistlerim temizleniyodur. sen şu an hangi hapı kullanıyosun?

Cnm ben şuan 8 haftalik hamileyim doktorum bana da progestan verdi eczacıya sordum gebelik destekleyici dedi adet düzensizliği için kullanıldığını bilmiyordum inşallah faydasını görür tez zamanda kavusursun bebeğine

canım bende düzensiz adet görüyorum ve bebek istiyorum ben o ilaçtan kaç kutu kullandım ama pak faydasını görmedim adet oluyorum ama hamile kalamıyorum rabbim bizi istediğimize kavuştursun

merhaba adet göremediğim için doktora gittim progesteron hormonu düşüklüğü nedeni ile progestan 200 ml verdi. adetimin 15.günün baslyorum 10 kullanyorum.iki ay normal olaak kullandm fakat hep 8 veya 9.gününde adet gördüm bu ay hala adet göremedim bu ilac bu sebeple kullanan varsa bana yardmcı olabilirmi lütfen.

ben anlamıyorum bu dr.leri, hepsi mi aynı tedaviyi, aynı ilacı verirler ya...

aynen ve bu ilaç hakkında cok farklı seyler duydum bileiyorum ama büyük problm yasyorum suan ve korkuyorum :S

Kızlar merhaba. Su zamana kadar adetim hep duzenliydi. 4 aydir 19 gunde adet olmaya basladim doktora gittim, birsey bulamadi. Geçen ay normal zamanda oldu ama 15 gun surdu. 3 gun sonra tekrar oldu. Başka bir doktora gittim.tahliller ultrason falan yine birsey bulamadi. Orgametril diye bir progesteran verdi. Bu sefer de olamadim. 10 gun ictim gunde 2 kez. Birakali 4 gun oldu ama olamadim. 30 gun oldu obur adetten beri. Boyle birsey yasayan var mi? Endiselenmek icin erken mi? Hamilelik falan yok. Endiseliyim fikirlerinize ihtiyacim var

bende ilacı içerken sorunsuz adet görüyordum fakat gecen ay bıraktım cunku yan etkileri cok fazla dayanamıyordum.bıraktıktan sora adetim gelmedi benimde 30 gün gecti ondan sonra adet gördüm.ilaç kullanırken arası 25 günd şimdi 1 ay bu hormon dşüklüğü genellikle yeni nesillerde cok fazla oldugunu söyledi doktorum.hormonlu ve hazır gıda yiyeceklerden kaynaklanıyormus. ben mümkün oldugunca aza indirdim suan sorun yasamıyorum.

Back