progestan a baslama hakkinda

ssedaahakan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
131
1
46
Eskişehir
Arkadaslar ben iki dusuk yaptim. Simdi tekrar hamile kaldigimda progestana adetim gectigindemi yoksa keseyi gordugumdemi baslamaliyim.tecrubeli arkadaşlar bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

canım allah sabır versin öncelikle. bende hamileyim düşük tehlikesi atlattım aklımı kaybedicem sandım tehlikesi bile çok zor ki allah sana güç kuvvet sağlık versin 3.sü sağ salim kucağına gelsin inşallah soruna gelince canım hamilelikten önce bile hamile kalmak için kullananlar var rahim duvarını kalınlaştırıyor doktor deilim ama kullanmanda sakınca olduğunu sanmıyorum. doktoruna bi telefon etmen yeterli bence bi danış derim allah yardımcın olsun

Arkadaslar ben iki dusuk yaptim. Simdi tekrar hamile kaldigimda progestana adetim gectigindemi yoksa keseyi gordugumdemi baslamaliyim.tecrubeli arkadaşlar bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

canım adetinden sonra 16 gün başlanılıyo tabi yine doktoruna sor yani adet olduğun günden sayarak 16. gün 10 gün günde iki defa sabah 1 akşam 2 baş dönmesi ve uyku yapıyor bilgin olsun yine doktoruna bir sor istersen sevgilerimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…