ben bugun kullanalı tam 15 gun oldu ve bu aksam bıtrdım gunde ıkı tane içtim sabah aksam uyku yapıyor evet ama alısıo bünye sonra bnde yumurtam catladkdan snra içtim bitir gel dedi yarın kontrolum var hemde bat yarınDoktor banada çatlama iğnesinden sonra verdi kullanıyorum şuan akşamları alıyorum çünkü uyku yapıyor. Ama inşallah iyi olur sonuçlar tutunmasına yardımcı olur.
Test falan yaptın mı hamilelik varmı nasıl durumben bugun kullanalı tam 15 gun oldu ve bu aksam bıtrdım gunde ıkı tane içtim sabah aksam uyku yapıyor evet ama alısıo bünye sonra bnde yumurtam catladkdan snra içtim bitir gel dedi yarın kontrolum var hemde bat yarın
yok cnm hamilelik yok muşTest falan yaptın mı hamilelik varmı nasıl durum
İnşallah hayırlısıyla olur bu ay. Allah yardımcımız olsun.yok cnm hamilelik yok muş
sizze de bebeğiniz tutuması için mi verdi bu progestan ilavını kaç mg bir de fitil olanı varmış adetten sonra kaçıncı gün başladınız kullanmaya acaba?İnşallah hayırlısıyla olur bu ay. Allah yardımcımız olsun.
Adetin 21. Günü başlamışdım. Ama o zaman hamile kalamamıştım. Daha sonra kaldım rahimin kalınlaşması ve füşük olmaması için kullanılanılıyor progestan. Hamileligimde ilk 3 ay kullandım. İster fitil ister yutarak alabiliyorsun. Ben fitil olarak kullandım daha rahatfı.sizze de bebeğiniz tutuması için mi verdi bu progestan ilavını kaç mg bir de fitil olanı varmış adetten sonra kaçıncı gün başladınız kullanmaya acaba?
tedavi gördünüz mü özel doktora mı gititniz ne kadardır istiyordunuz bebek?Adetin 21. Günü başlamışdım. Ama o zaman hamile kalamamıştım. Daha sonra kaldım rahimin kalınlaşması ve füşük olmaması için kullanılanılıyor progestan. Hamileligimde ilk 3 ay kullandım. İster fitil ister yutarak alabiliyorsun. Ben fitil olarak kullandım daha rahatfı.
günde bir kez mi kullanıyorsunz? ilaç tam olarak progestan olarak mı geçiyorBende kullandım önce 100 mg şimdi de 200 mg. Önce düşük tehlikesi içindi şimdi de erken doğum olmasın diye ve fitil olarak kullanıyorum yan etkileri daha az oluyor
kaç mglık canımEvet günde 1 tane fitil olarak gece yatmadan önce aliyorum
200 mg lik alıyorum canimkaç mglık canım
teşekkür ederim canım200 mg lik alıyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?