progestan 200mg

brnh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
7.304
7.673
118
30
merhaba arkadaslar bu ayın 11.de yumurtam çatladı ve o günü değerlendirdik ertesi gün doktorumda yumurtaların çatladgnı söyledı bana progestan 200mg diye bir ilaç verdi bitince gel dedi bu ilacı kullananlar varmı olumlu sonuc alanlar bat a suan 12 gün var

koskoca kk da hıc kullanan yomus demekki

Doktor banada çatlama iğnesinden sonra verdi kullanıyorum şuan akşamları alıyorum çünkü uyku yapıyor. Ama inşallah iyi olur sonuçlar tutunmasına yardımcı olur.

Doktor banada çatlama iğnesinden sonra verdi kullanıyorum şuan akşamları alıyorum çünkü uyku yapıyor. Ama inşallah iyi olur sonuçlar tutunmasına yardımcı olur.
ben bugun kullanalı tam 15 gun oldu ve bu aksam bıtrdım gunde ıkı tane içtim sabah aksam uyku yapıyor evet ama alısıo bünye sonra bnde yumurtam catladkdan snra içtim bitir gel dedi yarın kontrolum var hemde bat yarın

Test falan yaptın mı hamilelik varmı nasıl durum

İnşallah hayırlısıyla olur bu ay. Allah yardımcımız olsun.
sizze de bebeğiniz tutuması için mi verdi bu progestan ilavını kaç mg bir de fitil olanı varmış adetten sonra kaçıncı gün başladınız kullanmaya acaba?

sizze de bebeğiniz tutuması için mi verdi bu progestan ilavını kaç mg bir de fitil olanı varmış adetten sonra kaçıncı gün başladınız kullanmaya acaba?
Adetin 21. Günü başlamışdım. Ama o zaman hamile kalamamıştım. Daha sonra kaldım rahimin kalınlaşması ve füşük olmaması için kullanılanılıyor progestan. Hamileligimde ilk 3 ay kullandım. İster fitil ister yutarak alabiliyorsun. Ben fitil olarak kullandım daha rahatfı.

tedavi gördünüz mü özel doktora mı gititniz ne kadardır istiyordunuz bebek?
benim 2.5 senedir bebeğim olmuyor hiç hamile de kalmadım 1 aydır ınofolıc içmeye başladım rahim filmi de çekindim tüplerim de açık eşimde de sorun yok ama ALLAH NASİP ETMEDİ HENÜZ

Bende kullandım önce 100 mg şimdi de 200 mg. Önce düşük tehlikesi içindi şimdi de erken doğum olmasın diye ve fitil olarak kullanıyorum yan etkileri daha az oluyor

Bende kullandım önce 100 mg şimdi de 200 mg. Önce düşük tehlikesi içindi şimdi de erken doğum olmasın diye ve fitil olarak kullanıyorum yan etkileri daha az oluyor
günde bir kez mi kullanıyorsunz? ilaç tam olarak progestan olarak mı geçiyor

Ben aşılama ile birlikte progestan kullanmaya başladım.. 200 lük sabah akşam ilaç olarak. Baş dönmesi ve halsizlik yaparsa fitile de geçebilirsin demişti doktor. Biraz halsizlik yaptı ama cok yan etkisini görmedim diye devam ettim, dün hamile oldugumu öğrendim Devam ediyorum şimdi de kullanmaya.. Ama karnım çok gergin ve şiş ya bu ilaçlardan , yada bu çatlatma iğnelerinin falan etkileri ancak geçiyor.. Daha ilk haftalarda oldugunu hiç duymadım yani bu kdr kasıkta gerginlik , regl sancısı başlıcakmış gibi , karnımı içime çekemiyorum mesela . Acaba bunlara benzer şeyler yaşayan varmı merak ediyorum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…