• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

progestan 200

brnh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
7.304
7.673
118
30
merhaba arkadaslar bu ayın 11.de yumurtam çatladı ve o günü değerlendirdik ertesi gün doktorumda yumurtaların çatladgnı söyledı bana progestan 200mg diye bir ilaç verdi bitince gel dedi bu ilacı kullananlar varmı olumlu sonuc alanlar bat a suan 12 gün var

merhaba arkadaslar bu ayın 11.de yumurtam çatladı ve o günü değerlendirdik ertesi gün doktorumda yumurtaların çatladgnı söyledı bana progestan 200mg diye bir ilaç verdi bitince gel dedi bu ilacı kullananlar varmı olumlu sonuc alanlar bat a suan 12 gün var
size aşılama dışı verdi bu ilacı değil mi hangi gün kullanmaya başladınız ne kadar süre kullandınız acaba?

İlaç bitene kdr kullandm kullndgmada pismn oldum Adetimin geciktrmisti iki ay snra kenldgndn hamile kaldm ve oğlum kucagmda uyuyors şuan çok sukur

İlaç bitene kdr kullandm kullndgmada pismn oldum Adetimin geciktrmisti iki ay snra kenldgndn hamile kaldm ve oğlum kucagmda uyuyors şuan çok sukur

Adetiniz ilaçtan sonramı gecikti? lekelenmeleriniz oldu mu peki?

Uv gün gecikti adetim ztn o hayal kırıklığı ndan sonra biraktm herşeyi evde kendim motive oldm ve ocakda hamile kaldm kasmda kullanmstm progestan +klomen

Uv gün gecikti adetim ztn o hayal kırıklığı ndan sonra biraktm herşeyi evde kendim motive oldm ve ocakda hamile kaldm kasmda kullanmstm progestan +klomen

Hmm anladım Allah bağışlasn inşallah :nazar:

Progestanı kullandktan ne kadar sonra hamile kaldınz?

Hmm anladım Allah bağışlasn inşallah :nazar:

Progestanı kullandktan ne kadar sonra hamile kaldınz?
Çok olmuş yazalı hamilesiniz şuan Allah bağışlasın.
Progestaron değeriniz kaç çıkmıştı hatırluyormusunuz? Ne kadar kullandınız snra gebe kaldınız acaba? Nasıl geçti süreç anlatırmısınız??

Çok olmuş yazalı hamilesiniz şuan Allah bağışlasın.
Progestaron değeriniz kaç çıkmıştı hatırluyormusunuz? Ne kadar kullandınız snra gebe kaldınız acaba? Nasıl geçti süreç anlatırmısınız??

progestanla hamile kalmanın alakası yokmuş önce onu soyliyim ;) Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu en hayırlı vakitte ♡
Bizim eşimin ve benim hiçbi sıkıntımız yoktu şartlar uygun oldugu halde gebe kalamıyodum HSG dahil hersey temizdi, dr bazen stres yapyosun bazen yumurtalıkların biraz yavas çalışıyor çabuk üşütüyosun başka sebep göremiyorum diyodu.. En son 2018in mart ayında son adetimi gördüm zaten son zamnlarda adetlerim düzensizleşmişti belli bi vakti yoktu.. Sonra aşırı mide bulantılarım başlayınca bi umut test yaptım malum evde hep bulunduruyodum testi :) çift çizgiyi görünce inanamadım çünkü iki gündür lekelenmem oluyodu adetim nerdeyse 2 hafta geçmişti ve testi yaptıktan sonra yine kahverengi lekelenmem oldu.. Apar topar acile gidip kanda baktırdık değerler çok yüksek çıktı 6 haftalık hamileymişim bulantılar o yuzdenmiş bilememişim zaten sonra bulantıdan kusmaktan başımı kaldıramadım konuma bakabilirsiniz.. En nihayetinde ultrasonda kalp atışlarını bile duyduk miniğim çoktan bize gelmiş haberimiz yok ;) tamda o gün bi haftadır ara ara gelen lekelenmelerim için dr progestan verdi fitil şeklinde kullanmamı önerdi, kullandım ve lekelenmeler bitti.. zaten sanırım üst görme durumu yaşamışım çok şükür atlattık. Rabbim sizede sürprizlerin en güzelini yaşatsın inşh, sizlerinde en güzel hikayelerini dinlemek duasıyla ♡ ;)

progestanla hamile kalmanın alakası yokmuş önce onu soyliyim :KK66: Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu en hayırlı vakitte ♡
Bizim eşimin ve benim hiçbi sıkıntımız yoktu şartlar uygun oldugu halde gebe kalamıyodum HSG dahil hersey temizdi, dr bazen stres yapyosun bazen yumurtalıkların biraz yavas çalışıyor çabuk üşütüyosun başka sebep göremiyorum diyodu.. En son 2018in mart ayında son adetimi gördüm zaten son zamnlarda adetlerim düzensizleşmişti belli bi vakti yoktu.. Sonra aşırı mide bulantılarım başlayınca bi umut test yaptım malum evde hep bulunduruyodum testi :) çift çizgiyi görünce inanamadım çünkü iki gündür lekelenmem oluyodu adetim nerdeyse 2 hafta geçmişti ve testi yaptıktan sonra yine kahverengi lekelenmem oldu.. Apar topar acile gidip kanda baktırdık değerler çok yüksek çıktı 6 haftalık hamileymişim bulantılar o yuzdenmiş bilememişim zaten sonra bulantıdan kusmaktan başımı kaldıramadım konuma bakabilirsiniz.. En nihayetinde ultrasonda kalp atışlarını bile duyduk miniğim çoktan bize gelmiş haberimiz yok :KK66: tamda o gün bi haftadır ara ara gelen lekelenmelerim için dr progestan verdi fitil şeklinde kullanmamı önerdi, kullandım ve lekelenmeler bitti.. zaten sanırım üst görme durumu yaşamışım çok şükür atlattık. Rabbim sizede sürprizlerin en güzelini yaşatsın inşh, sizlerinde en güzel hikayelerini dinlemek duasıyla ♡ :KK66:
progestanla hamile kalmanın alakası yokmuş önce onu soyliyim :KK66: Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu en hayırlı vakitte ♡
Bizim eşimin ve benim hiçbi sıkıntımız yoktu şartlar uygun oldugu halde gebe kalamıyodum HSG dahil hersey temizdi, dr bazen stres yapyosun bazen yumurtalıkların biraz yavas çalışıyor çabuk üşütüyosun başka sebep göremiyorum diyodu.. En son 2018in mart ayında son adetimi gördüm zaten son zamnlarda adetlerim düzensizleşmişti belli bi vakti yoktu.. Sonra aşırı mide bulantılarım başlayınca bi umut test yaptım malum evde hep bulunduruyodum testi :) çift çizgiyi görünce inanamadım çünkü iki gündür lekelenmem oluyodu adetim nerdeyse 2 hafta geçmişti ve testi yaptıktan sonra yine kahverengi lekelenmem oldu.. Apar topar acile gidip kanda baktırdık değerler çok yüksek çıktı 6 haftalık hamileymişim bulantılar o yuzdenmiş bilememişim zaten sonra bulantıdan kusmaktan başımı kaldıramadım konuma bakabilirsiniz.. En nihayetinde ultrasonda kalp atışlarını bile duyduk miniğim çoktan bize gelmiş haberimiz yok :KK66: tamda o gün bi haftadır ara ara gelen lekelenmelerim için dr progestan verdi fitil şeklinde kullanmamı önerdi, kullandım ve lekelenmeler bitti.. zaten sanırım üst görme durumu yaşamışım çok şükür atlattık. Rabbim sizede sürprizlerin en güzelini yaşatsın inşh, sizlerinde en güzel hikayelerini dinlemek duasıyla ♡ :KK66:
Estağfurullah. Bi an umutlanmıştım cevap yazmayınca üzüldüm açıkçası')
Hikayemiz aynı. Bizimde hiç bi problemimiz yok. Bi yumurta oluşuyo büyüyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor. Diğer ay hiç biri olmuyor. Sanırım benmkide stres. Ben doktoruma ısrar ederek progestan ve asprine başladım çünkü benm mart ayında 5haftalık düşüğüm oldu ve ondan snra gebe kalamadım henüz. Klomen famere kullandım umutla başladık ama hüsran oldu hep'( bnde o yüzden tutunmaya yardımcı olur diye progestan hapı kullanmaya başladım dün ve değerim 1.39 çıkmış yani düşük dedi doktor.
Öyle... Umarım bende bi gün güzel haberi alırım...

Estağfurullah. Bi an umutlanmıştım cevap yazmayınca üzüldüm açıkçası')
Hikayemiz aynı. Bizimde hiç bi problemimiz yok. Bi yumurta oluşuyo büyüyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor. Diğer ay hiç biri olmuyor. Sanırım benmkide stres. Ben doktoruma ısrar ederek progestan ve asprine başladım çünkü benm mart ayında 5haftalık düşüğüm oldu ve ondan snra gebe kalamadım henüz. Klomen famere kullandım umutla başladık ama hüsran oldu hep'( bnde o yüzden tutunmaya yardımcı olur diye progestan hapı kullanmaya başladım dün ve değerim 1.39 çıkmış yani düşük dedi doktor.
Öyle... Umarım bende bi gün güzel haberi alırım...

çok şükür tedavilik bi durum yokmuş er geç olur vakti vardır emin ol
Onu bende denemiştim progestan ve aspirini, hiçbi fayda göremedim sadece mide bulantısı yapıyo çok fena.
Klomen kullanmıştım en son hamile kalmadan 3 ay önce, 3 ay yine her iki tarafta yumurtam oluşup kendiliğinden çatlıyodu ama sonuç alamıyoduk dr.um 6 ay devam edelim diyerek başlamıştı ama üçüncü ayda sonuç alamayınca neden aşılamayı denemiyoruz dedi o daha kolay senin için, yıpranmana değmez dedi.. Tamam dedim o günden sonra bi beş altı ay hiçbişey yapmıycam gerekirse aşılama yapar bide öyle deneriz hiç acelesi yok diye motive ettim kendimi ve herseyi unuttum üç ay hiç bişey yapmadım hastaneye bile gitmedim, zaten çok geçmeden hayırlı haberi aldık hersey gercekten kafada bitiyormuş..

çok şükür tedavilik bi durum yokmuş er geç olur vakti vardır emin ol
Onu bende denemiştim progestan ve aspirini, hiçbi fayda göremedim sadece mide bulantısı yapıyo çok fena.
Klomen kullanmıştım en son hamile kalmadan 3 ay önce, 3 ay yine her iki tarafta yumurtam oluşup kendiliğinden çatlıyodu ama sonuç alamıyoduk dr.um 6 ay devam edelim diyerek başlamıştı ama üçüncü ayda sonuç alamayınca neden aşılamayı denemiyoruz dedi o daha kolay senin için, yıpranmana değmez dedi.. Tamam dedim o günden sonra bi beş altı ay hiçbişey yapmıycam gerekirse aşılama yapar bide öyle deneriz hiç acelesi yok diye motive ettim kendimi ve herseyi unuttum üç ay hiç bişey yapmadım hastaneye bile gitmedim, zaten çok geçmeden hayırlı haberi aldık hersey gercekten kafada bitiyormuş..
Gerçekten herşey kafada bitiyomuş.
Ben 1 ay klomen bu 2.ayımda famera başladı toplam 3 ay doktorum bu ayda olmasa son famerayı kullanıp yine olmadı snrası tüp bebek dedi çünkü ben çok yıprandım ve yoruldum artık :(
İnşallah Allahım hakkımda ne hayırlıysa o olur.
Hangi şehirdesiniz bu arada

Gerçekten herşey kafada bitiyomuş.
Ben 1 ay klomen bu 2.ayımda famera başladı toplam 3 ay doktorum bu ayda olmasa son famerayı kullanıp yine olmadı snrası tüp bebek dedi çünkü ben çok yıprandım ve yoruldum artık :KK43:
İnşallah Allahım hakkımda ne hayırlıysa o olur.
Hangi şehirdesiniz bu arada

Aminn cnım stres yapma sakın gerçekten çok etkiliyor.. Ereğlideyim ben, sen?

Ben Ankaradayım canım.
Aynı şehirdeysek hangi hastahane doktora gidiyorsun diye soracaktım:110:
Hakkımzda hayırlısı olsun inşallah canım

Aminn canm hakkımızda hayırlısı, stresten sıkıntıdan uzak dur emin ol sandığından çok daha faydası oluyor..

Back