- 10 Mayıs 2024
- 180
- 47
- 13
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
-
Tüp bebek tedavisi gören çoğu arkadaş kullanmıştır ben dahilDoktorum progestan 200 mg için günde 3 kere içmem gerektiğini söyledi
Günde 3 kere kullanan var mı?
Sormak istediğim günde 3 defa mı kullandınız genellikle günde 1 kez kullananlar okudumTüp bebek tedavisi gören çoğu arkadaş kullanmıştır ben dahil
Ben 3 kere fitil şekilde kullanıyorum 2 kere ağızdan alıyordum ama ağızdan aldığım zaman bayılacakmış gibi oluyorum. Bu durumu söyledim doktorum ağızdan olanı kesti sadece fitil ve progestan iğne kullanıyorumDoktorum progestan 200 mg için günde 3 kere içmem gerektiğini söyledi
Ben içmedim ama 3 kere fitil olarak kullanmıştımDoktorum progestan 200 mg için günde 3 kere içmem gerektiğini söyledi
Evet ben de üç defa kullanmıştım doktordan doktora değişiyor hastaya göre doz verenler de var o yüzdendir sanırımSormak istediğim günde 3 defa mı kullandınız genellikle günde 1 kez kullananlar okudum
Ben günde 3 defa kullanmıştım şimdi de günde 1 tane devam ediyorumDoktorum progestan 200 mg için günde 3 kere içmem gerektiğini söyledi
Ben transferden 5 gün önce başladım ta ki bebeğim 12 haftalık olana kadar günde 3 kere fitil kullandı . Hatta transferden sonra Progestan iğne de kullandım 2 günde bir. Yeni yeni azaltarak bırakıyorumSormak istediğim günde 3 defa mı kullandınız genellikle günde 1 kez kullananlar okudum
Günde kaç kere kullandınız?Tüp bebek tedavisi gören çoğu arkadaş kullanmıştır ben dahil
Ağız yoluylamı kullandınızBen günde 3 defa kullanmıştım şimdi de günde 1 tane devam ediyorum
Fitil olarak kullandımGünde kaç kere kullandınız?
Ağız yoluylamı kullandınız
Benimde 0.05 çıktı progestron sanırım ondan günde 3 kere aldırıyorBana günde 3 kere iki kapsül fitil şeklinde reçete edildi. Baskılama tedavisi gördüğüm için progesteron değerim çok düşük o yüzden sizlere göre fazla diye düşünüyorum
Bayılacak gibi derken nasıl bir yan etkisi var ?Ben 3 kere fitil şekilde kullanıyorum 2 kere ağızdan alıyordum ama ağızdan aldığım zaman bayılacakmış gibi oluyorum. Bu durumu söyledim doktorum ağızdan olanı kesti sadece fitil ve progestan iğne kullanıyorum
Benim de o şekilde değerim. Ama vajinal yoldan alınacak dendi özellikleBenimde 0.05 çıktı progestron sanırım ondan günde 3 kere aldırıyor
İlk transferde gebeliğiniz oluştu mu?Benim de o şekilde değerim. Ama vajinal yoldan alınacak dendi özellikle
Ben kullaniyorum bunu günde 3 kez ama vajinalDoktorum progestan 200 mg için günde 3 kere içmem gerektiğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?