Progestan 200 mg bilgi lütfen

Ben düşük riskinde günde 3 kullandım diye hatırlıyorum. Tüp bebek sürecinde duphaston+ 50 mg kalçadan kullanmıştım.

Doktorum progestan 200 mg için günde 3 kere içmem gerektiğini söyledi
Günde 3 kere kullanan var mı?
Ben 3 kere fitil şekilde kullanıyorum 2 kere ağızdan alıyordum ama ağızdan aldığım zaman bayılacakmış gibi oluyorum. Bu durumu söyledim doktorum ağızdan olanı kesti sadece fitil ve progestan iğne kullanıyorum

Bana günde 3 kere iki kapsül fitil şeklinde reçete edildi. Baskılama tedavisi gördüğüm için progesteron değerim çok düşük o yüzden sizlere göre fazla diye düşünüyorum

Üçte kullandim, iğneyle birlikte sabah akşam kullandigim.oldu, şimdi teke düştü şükür, kullanılıyor yani neyine takildin ki gerekliyse kullanman lazim

Sormak istediğim günde 3 defa mı kullandınız genellikle günde 1 kez kullananlar okudum
Ben transferden 5 gün önce başladım ta ki bebeğim 12 haftalık olana kadar günde 3 kere fitil kullandı . Hatta transferden sonra Progestan iğne de kullandım 2 günde bir. Yeni yeni azaltarak bırakıyorum
fitili daha yeni 1 e düşürdüm haftaya tamamen kesicez

Günde 3 kapsül + 1 iğne olduğum zamanlar oldu. Neden takıldınız kullanın doktorunuza güvenin.

Bayılacak gibi derken nasıl bir yan etkisi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…